verovali ili ne

Zbog ovih detalja ćete se NAJEŽITI! Hejli PROGANJALA I IMITIRALA Selenu Gomez dok nije postala gospođa Biber?

0

Ljubavni trougao Selena Gomez-Džastin Biber-Hejli Biber jedan je od najpraćenijih proteklih godina, a dobro upućeni fanovi otkrili su niz zanimljivih "slučajnosti"...

foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Od juče u svetu slavnih nema važnije vesti od susreta manekenke Hejli Biber i pevačice i glumice Selene Gomez na gala večeri Muzeja filmske umetnosti u Los Anđelesu.


Nakon godina spekulacija, manje ili više osnovanih tračeva, tenzija na društvenim mrežama, dve poznate lepotice stale su na nekom događaju jedna pored druge, zagrlile se i poručile fanovima – dosta je svađe!

 

 

  • Kakav je bio odnos Selene Gomez i Hejli Biber?


Džastin Biber i pevačica i glumica Selena Gomez godinama su bili u vezi s prekidima, još od svojih tinejdžerskih dana, a njihova ljubav privlačila je mnogo pažnje njihovih vršnjaka, koji su rasli diveći se njihovoj zaljubljenosti i sreći.

 

Sudeći po starim "tvitovima", među onima koji su vrištali od sreće svaki put kad bi se Džastin i Selena pomirili bila je i sama Hejli (tada Boldvin), velika obožavateljka ovog nekadašnjeg para, a sudbina je htela da upravo ona postane Biberova supruga, i to samo nekoliko nedelja nakon što su se Selena Gomez i on rastali zauvek.

 


Zbog toga kako se brzo udala za pevača i sumnji da je Seleni zbog toga slomljeno srce i da je čak završila u psihijatrijskoj ustanovi nakon njihovog venčanja, Hejli Biber godinama trpi uvrede i negativne komenatare Seleninih fanova.


Čak četiri godine nakon što su se Biber i ona venčali, svaki put kad stanu na crveni tepih zajedno okupljeni Džastinovi obožavaoci uzvikuju Selenino ime, a obasipaju je uvredama i na društvenim mrežama.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON


Nije pomoglo ni to što je Selena nedavno pozvala obožavaoce da šire samo ljubav, kao ni to što je Hejli u jednom intevjuu demantovala da je Džastin Biber bio u vezi sa Selenom kada su se oni zavoleli – manekenku su odmah optužili da hoće da skrene pažnju na sebe baš kad Gomezova objavljuje autobiografsku dokumentarnu seriju.

 

  • Zbog čega javnost toliko ne veruje Hejli Biber?

 

Među fanovima Selene Gomez uvreženo je mišljenje da je Hejli opsednuta njihovom miljenicom i da je godinama vredno radila na tome da se ušunja u srce Džastina Bibera i iznervira Selenu u svakoj prilici. Poznato je da je nekada davno na Tviteru često pisala o Biberu i Seleni kao paru, da ih je nazivala najlepšima i "ostvarenjem tinejdžerskog sna", da se uzbuđena fotografisala s njima, da je molila tatu Stivena Boldvina da je odvede na neki događaj kako bi upoznala Džastina...

 

Hejli Biber
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

To, međutim, nije sve — pojedini korisnici društvenih mreža izdvojili su neke prilično neprijatne detalje o prošlosti ovog ljubavnog trougla, a neki od njih zaista će mnoge naterati da se zapitaju. Štaviše, jedna Selenina obožavateljka izdvojila je čitav niz neverovatnih činjenica koje svedoče da se Biberova draga u velikoj meri interesuje za život Selene Gomez, čak i otkako je u srećnom braku sa Džastinom.

 

Ovo su samo neke od njih.

 

  • Hejli se pre nekoliko godina približila izvesnoj Kortni, jednoj od najboljih drugarica Selene Gomez i često su viđane zajedno.
  • Pre određenog vremena primećeno je kako Selena više ne ide u teretanu koju je godinama posećivala svakog dana, a razlog je to što je Hejli počela da ide u nju.
  • "Lajkovala" je Seleninu fotografiju nastalu u jednom restoranu i već sutradan došla sa Džastinom u taj lokal.
  • Hejli već neko vreme posećuje i Seleninog šminkera i manikira.
  • Jednom prilikom je kopirala njen stajling.

 

1 / 2 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

 

  • Dobro, ne samo jednom prilikom...

 

1 / 2 Foto: Brewer-Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

  • Na dan kada je Gomezovoj istekao ugovor s jednom modnom kućom, Hejli je pozirala u jakni upravo ove kuće.

 

Šta vi mislite, je li sve ovo slučajno ili gde ima dima ima i vatre?

 

 

 

makonda-tracker