nerazdvojni

"Šale se da će je upisati u svoj venčani list": Bruklin Bekam i njegova supruga se USELILI KOD PEVAČICE

0

Oni već neko vreme svaki trenutak provode zajedno, a nakon što su proveli odmor mazeći se na jahti, otkriveno je da žive zajedno

Bruklin Bekam i njegova supruga Nikola Pelc ne odvajaju se od pop zvezde Selene Gomez
Bruklin Bekam i njegova supruga Nikola Pelc ne odvajaju se od pop zvezde Selene Gomezfoto: SELENA GOMEZ / INSTAGRAM

Najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam prošle godine se oženio, ali se čini da je medenom mesecu došao kraj i da je njegovoj dragoj i njemu potrebno društvo.


Bruklin Bekam i glumica i naslednica multimilijarderskog bogatstva Nikola Pelc venčali su se 9. aprila prošle godine i uglavnom uživali nasamo, a nedavno su iznenada počeli da provode svaki slobodan trenutak sa Selenom Gomez, popularnom pevačicom i glumicom. Nakon što su nedavno bili na zajedničkom odmoru, sada su Bruklin i Nikola odlučili da počnu da žive s pop zvezdom.


Bruklin i Nikola su se uselili na Selenino imanje u Ensinu nekoliko nedelja pre Božića, pa se sada njih troje igraju srećne porodice, a šale se da će upisati i Selenu u svoj venčani list – rekao je za Closer Magazine izvor blizak ovom trojcu.

 


Bekamovi su, inače, rešili i da se odreknu svoje skupocene kuće na neko vreme.


Bruklin i Nikola su ponudili svoju kuću za prodaju prošle godine, posle čega su živeli u Nikolinom stanu u Los Anđelesu, gde je trebalo da žive dok traže novi dom, što nije bilo idealno – dodao je izvor.


On je otkrio da je Selena Gomez ponudila paru da uživaju u luksuzu koji pruža njena vila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham


Kad je Selena predložila da se usele u njen dom koji ima ogromno dvorište, oduševili su se tom idejom i pristali jer su još uvek vrlo mladi, pa je život s prijateljicom savršen način da spoje oba sveta – kaže neimenovani izvor.

 

Selena Gomez je nerazdvojna s parom Pelc-Bekam, a nedavno je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj se njih troje grle na jahti i poručila svima da ih zovu "throuple", što je igra reči zasnovana na reči "couple", odnosno "par" i znači da se paru pridružila još jedna osoba. Pevačica je dodala i da će zauvek biti "nečiji plus jedan".

 

Bruklin Bekam i njegova supruga Nikola Pelc ne odvajaju se od pop zvezde Selene Gomez
Bruklin Bekam i njegova supruga Nikola Pelc ne odvajaju se od pop zvezde Selene Gomezfoto: SELENA GOMEZ / INSTAGRAM

 

 

makonda-tracker