to joj nije trebalo

"Krađu" dečka joj je oprostila – ali OVO NEĆE! Popularna pevačica se obratila suparnici nakon skandaloznog snimka

0

Nakon što je manekenka "potkačila" njenu najbolju drugaricu, popularna pevačica i glumica rešila je da se oglasi

Selena Gomez
Selena Gomezfoto: Splash News / Splash / Profimedia

 

Pevačica i glumica Selena Gomez i manekenka Hejli Biber sa pop zvezdom Džastinom Biberom godinama su činile najpoznatijiji ljubavni trougao u Holivudu.


Išao je Biber od Selene do Hejli dugo, sve dok se nije skrasio s modelom i stupio 2018. u skladan brak, a navodno je Selena bila toliko slomljena zbog njegove ženidbe da je završila u psihijatrijskoj ustanovi.


Zbog toga je u oktobru prošle godine najveća vest o poznatima bila susret Selene Gomez i Hejli Biber oči u oči na gala večeri Muzeja filmske umetnosti u Los Anđelesu, kada je pevačica rešila da se fotografije zagrljena sa suparnicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ty (@tyrellhampton)

 

Kako se pisalo, Gomezova je to učinila da bi njeni fanovi prestali da vređaju Hejli na društvenim mrežama, jer joj život nije bio lak otkako je Džastin Biber odabrao nju.

Međutim, uprkos tome što nikada do sad nijednom rečju nije pokazala bilo kakav negativan stav prema Hejli Biber, Selena je to sada učinila – zbog drugarice!


Naime, na društvenoj mreži Tik Tok osvanuo je snimak na kom u jednoj emisiji reper Metod Men pominje Tejlor Svift, čuvenu pevačicu i prijateljicu Selene Gomez, na šta Hejli Biber pokazuje da joj se povraća.

 

Hejli Biber ismeva Tejlor Svift
Hejli Biber ismeva Tejlor Sviftfoto: duckcopycat0/Tiktok

Gomezova je rešila da prokomentariše ovaj trenutak, pa je napisala:


Tako mi je žao, moja najbolja drugarica jeste i nastavlja da bude jedna od najboljih u ovoj igri.

 

Selena Gomez brani Tejlor Svift
Selena Gomez brani Tejlor Sviftfoto: Tik Tok, Printscreen

Selenini obožavaoci nadovezali su se komentarima da supruga Džastina Bibera "ne može da sakrije koliko je zla", da je ona "samo još jedna beba nepotizma koja se mota oko ljudi koji su zapravo talentovani" i da ne razumeju "zašto jedna tako neostvarena žena daje sebi za pravo da komentariše vredne i darovite ljude".

 

 

makonda-tracker