izvinjenje je još drskije

Glumica joj dala bubreg, a ona ju je – JAVNO UVREDILA: Selena Gomez na udaru javnosti zbog neočekivane izjave

2

Popularna lepotica požalila se na manjak prijatelja u krugovima slavnih, potpuno smetnuvši s uma potez jedne njene poznate drugarice, a izvinjenje je još šokantnije

foto: David Swanson/EPA
foto: David Swanson/EPA

Pevačica i glumica Selena Gomez ovih dana je u centru pažnje zbog objavljivanja dokumentarnog filma "Moj um & ja", u kom je pričala o svojoj borbi za zdravlje.


Pop zvezda godinama živi sa lupusom i bipolarnim poremećajem, prošla je mnoge mirne i teške faze i u više navrata bila hospitalizovana pre svog 30. rođendana. U emotivnoj ispovesti, Selena je pričala u promotivnom intervjuima o tome koliko joj je bilo teško, kao i koliko se ponekad osećala usamljeno, a u jednom trenutku je istakla da na javnoj sceni nema mnogo prijatelja.

 

Nikada se nisam uklapala u kul grupu poznatih ličnosti. Moja jedina drugarica u ovoj industriji je Tejlor – rekla je Gomezova za Rolling Stone, misleći na pop senzaciju Tejlor Svift.

 

1 / 5 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia


Mnogi su se odmah zapitali kako je moguće da je Selena smetnula s uma svoju verovatno najbolju prijateljicu "u industriji" i van nje – glumicu Fransiju Raisu, koja joj je 2017. godine donirala bubreg. Gomezovoj je, naime, zbog komplikacija izazvanih lupusom bila potrebna hitna transplantacija, a kako je ispostavilo da je Raisa savršen donor, ona nije imala dilemu i s drugaricom se iz istih stopa uputila u bolnicu kako bi započele sve potrebne procedure.

 

Selena Gomez, Fransija Raisa
foto: Instagram, Selena Gomez

Nije samo javnost bila iznenađena ovom izjavom Selene Gomez, već i sama Fransija Raisa, koja je Tik Toku napisala, a potom obrisala:


Zanimljivo.

 


Glumica je zatim prestala da prati Selenu na Instagramu, a Gomezova se potom oglasila skoro pa drskim izvinjenjem.


Žao mi je što nisam pomenula svaku osobu koju poznajem – rekla je ona.

 

Selena Gomez
foto: Tik Tok, Printscreen

Selena i dalje prati Fransiju na Instagramu, javljaju mediji.

 

 

 

makonda-tracker