je li po vašem ukusu?

On je NAJSEKSEPILNIJI MUŠKARAC NA PLANETI 2022. godine! Kaže da se davi u nesigurnosti i stidi se starih fotografija

1

Magazin People svake godine proglašava jednog poznatog muškarca najatraktivnijim na svetu, a ovogodišnji izbor nije veliko iznenađenje za dame. Za njega samog – možda.

foto: EPA-EFE/Nina Prommer
foto: EPA-EFE/Nina Prommer

Američki časopis o poznatima People tradicionalno svake godine bira "najseksepilnijeg živog muškarca", a nakon prošlogodišnjeg iznenađenja u vidu odabira glumca Pola Rada, ove godine je to – njegov kolega Kris Evans (41)!


Njemu je ova laskava titula dodeljena u emisiji The Late Show Stivena Kolbera, u kojoj je gostovao putem video-linka. 

 

Kao najboljeg frajera na svetu najavio ga je glumac Dvejn Džonson, koji je i sam nosio ovu titulu 2016. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Iako važi za muškarca na kog se mnogi ugledaju i kakvi mnogi maštaju da budu, Kris Evans je često pričao o tome koliko često kuburi s manjkom samopouzdanja.


Većina glumaca je prepuna nesigurnosti i ja nisam izuzetak – davim se u njoj – istakao je u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/RINGO CHIU


On je istakao da je počeo da odlazi redovno na psihoterapiju pre nego što je obukao kostim Kapetana Amerike, voljenog Marvelovog junaka.


Evans je, takođe, jednom prilikom na pitanje kada je shvatio da je dobar frajer odgovorio:


Ako pogledaš moje fotografije iz detinjstva, videćeš da mi priroda nije bila naklonjena. To je bio težak put i mislim da se većina nas i dalje tako oseća – rekao je glumac skromno.

 


Kako je istakao, tek kada je zakoračio u Holivud i kada je počeo da dobija uloge zgodnih momaka u sportskim jaknama, shvatio da ga ljudi vide na taj način.

 

 

makonda-tracker