ima svoje trikove

Toliko je mladolik da ga zovu — VAMPIR: Evo kako najseksepilniji čovek na svetu u 53. godini izgleda decenijama mlađe

0

Ime Pola Rada, koga je magazin People proglasio "najseksepilnijim živim čovekom" ove godine, često je na listama poznatih ličnosti za koje vreme stoji. Ako uporedite njegove fotografije iz devedesetih i današnje, nećete videti mnogo razlika. Kako mu to polazi za rukom?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Časopis People svake godine tradicionalno nekom poznatom frajeru daje laskavu titulu Najseksepilniji živi muškarac, a 2021. godine to je — Pol Rad (52).


Čuveni glumac, kog publika obožava zbog uloga u filmovima Ant-Man, Knocked Up, The 40 Year Old Virgin, This is 40 i drugim, ne krije da je iznenađen ovim vestima.


Svestan sam da će ljudi, kad čuju da sam izabran za ovo, reći: "Šta?" i to nije lažna skromnost. Postoji mnogo momaka koji bi ovaj epitet trebalo da dobiju pre mene ― skroman je Pol i dodaje da je i njihova supruga šokirana.

 

Ali, znate, bila je veoma slatka u tom trenutku. Posle malo kikotanja i prvobitnog šoka, rekla je: "Oh, dobro je da su i oni shvatili". I to je bilo tako slatko. Verovatno nije mislila iskreno, ali šta drugo da kaže ― našalio se Rad.


Možda je nekome neobično što se glumac pridružio Bredu Pitu, Benu Afleku, Džordžu Kluniju, odnosno spisku poznatih muškaraca koji su ranije poneli ovu titulu, a možda nekome i nije. Tek, jedno je sigurno: Pol Rad je sinonim za prirodnu mladolikost u Holivudu. S vremena na vreme, postaju viralne njegove fotografije iz devedesetih i s početka dvehiljaditih zbog činjenice da na njima izgleda gotovo identično kao danas, a na internetu su vrlo popularni kvizovi u kojima postoji samo jedan (gotovo nemogući!) zadatak ― pogoditi iz koje je decenije neka Polova fotografija.

S obzirom na to koliko pažnje privlači njegovo lice, on i njegovi saradnici više puta su pričali o tome kako se Rad neguje. Kako je Elizabet Olsen, s kojom je glumac sarađivao na snimanju "Osvetnika" objasnila, od Pola Rada i od Marka Rafala je naučila kako da ostane nenašminkana i prirodnog izgleda i ipak sakrije tamne kolutove ispod očiju: domalim prstom stavi dašak korektora. Trik je u tome što je to najslabiji prst, pa se ne vrši previše pritiska na ovu osetljivu regiju na licu.

Rad je sam pričao kako izbegava sunčanje jer je svestan koliko je UV zračenje loše za kožu.

Nisam fan sunčanja. Ranije sam bio, kad sam preferirao Depeche Mode look. Iskreno, nosim zaštitu od sunca ne da bih sprečio pojavu bora nego da bih preventivno delovao na rak kože ― rekao je jednom za InStyle.


Budući da je jedan od filmskih superheroja, podrazumeva se da Pol vredno trenira i pazi šta jede. Dok se spremao za ulogu Čoveka-mrava, prilično se potrudio da bi ispred kamere sve bilo baš kako treba.


Skoro da nisam jeo ništa godinu dana. Primenio sam pristup koji Kris Prat ima treniranju za akcioni film, a to je eliminacija svega zabavnog na godinu dana da bih mogao da glumim heroja ― rekao je i dodao da nije "nije pio alkohol niti unosio bilo kakve ugljene hidrate".

 

1 / 4 Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia


On je više puta isticao da koristi hidratantnu kremu za lice, kao i da je prigrlio pravog sebe.


Ja iznutra zapravo imam 80 godina. Unutra je čista tama i malo hidratantne kreme ― našalio se jednom prilikom.


Međutim, mnogi ističu da se na Polovom licu samo odražava ono što on nosi u sebi. Glumac važi za jednog od najpozitivnijih i najoptimističnijih u svetu slavnih i gotovo je nemoguće videti ga bez širokog osmeha.


― On izgleda tako srećno! Mislim da je razlog njegove mladolikosti to što je to jedan dobar čovek ― ispričala je vlasnica londonskog restorana Darjeeling Express Asma Kan za medije nakon što je Rad posetio ovaj lokal jednom prilikom. ― On je porodičan čovek. Mislim da je on čovek koji je pronašao mir i to se vidi.

 


 

makonda-tracker