bravo, ešli!

STRIJE nisu razlog za stid! Jedna od najlepših žena sveta ponosno pokazala svoje telo na crvenom tepihu

0

Najpoznatiji "plus size" model na svetu neretko objavljuje fotografije na kojima je obnažena iz samo jednog razloga, a baš zato se ovakva pojavila i na dodeli MTV VMA nagrada 

foto: EPA-EFE/JASON SZENES
foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Manekenka Ešli Grejem je poznata po tome da se zalaže za normalizovanje strija i "mana" na ženskom telu. Često smo viđali njene obnažene fotografije na Instagramu baš iz tog razloga,a ovog puta se pojavila na dodeli nagrada MTV VMA u haljini koja takođe otkriva njene strije.

 

Vrlo brzo je stekla svetsku slavu, ali i još nešto: poštovanje žena iz svih krajeva sveta. Ona neretko otvoreno govori o tome šta je normalno telo i o nametnutim standarima lepote, posebno kad je u pitanju ženska figura, zbog čega su joj dame zahvalne.

Novopečena je majka tri sina Isaka, Romana i Malahija, koja sa samopouzdanjem pokazuje kako prednosti tako i onu težu stranu roditeljstva. Isak ima 2 godine, dok blizanci Roman i Malahi imaju tek nekoliko meseci.

 

Ona se i u trudnoći trudila da sa svojim fanovima podeli sve onako kako jeste – govorila je o kilaži, ali i o seksualnom životu u trudnoći, da bi nedavno pokazala kako izgleda posle porođaja i poslala ženama važnu poruku.

 

Ešli Grejem, Ešli Grejam
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je izašla na crveni tepih za VMA 2022, Ešli se pobrinula da svi mogu da cene njene strije sa njenom smelom haljinom sa izrezima i ponosno pozirala iz svih uglova.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

 

Zato, ako se dvoumite da li nešto da obučete, neka vam Ešli posluži kao inspiracija. Strije su nešto sasvim normalno, na kraju krajeva, zar ne?

 

 

makonda-tracker