GLEDAĆETE KAO HIPNOTISANI

ZA SVE JE KRIV ZAVODLJIVI PLES OKO ŠIPKE: Šakira je dala sve od sebe na Superboulu — a onda se pojavila DŽEJ LO! (FOTO)

2

„Hajde da im pokažemo šta dve male latino devojke mogu da urade“, rekla je Dženifer Lopez mlađoj koleginici pre nego što su izašle na pozornicu u poluvremenu NFL meča godine. I pokazale su — i te kako!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira (43) i njena koleginica portorikanskog porekla Dženifer Lopez (50) nastupile su u poluvremenu Superboula u Majamiju, gde su manje od 12 minuta pokazale da umeju da pevaju, izvedu trbušni ples, ples oko šipke, sviraju bubnjeve, gitaru, izvode razne akrobacije i još mnogo, mnogo toga!

 

Pevačice su izvele ukupno 20 pesama, a prva je nastupila Šakira, koja je otvorila šou u provokativnoj haljinici i čizmama crvene boje, plesala koristeći konopac kao rekvizit, pokazala svoje prepoznatljive zavodljive pokrete, dopustila publici da je nosi, bila je vatrena, razigrana, vesela…

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

A onda je došao red na Dženifer Lopez.

 

Baš kao i pre nekoliko dana, kada je na konferenciji za štampu održanoj povodom ovog nastupa Šakira ostala u Dženiferinoj senci, Dženiferina pojava sve je očarala. „Dženi iz bloka“ se pojavila na u kožnom kostimu, držeći se za maketu zgrade i pokazala zbog čega je i dalje jedna od najvećih zvezda svetske scene. Između ostalog, demonstrirala je i veštinu senzualnog plesa oko šipke koji je savladala za potrebe filma Hustlers.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Jednostavno — nenadmašiva!

 

 

makonda-tracker