intrigira

Da li Leonardo Dikaprio sklapa ugovore sa svojim devojkama? (Ne)očekivane tvrdnje o oskarovcu nakon novog raskida

0

Privatni život čuvenog glumca obavijen je velom misterije, a mnogi se pitaju koliko se on zapravo trudi da tako i ostane...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ljubavni život Leonarda Dikaprija (47) ovih dana ponovo je jedna od glavnih tema u javnosti, budući da je posle četiri godine zabavljanja raskinuo s manekenkom Kamilom Morone (25).


Ni slavni glumac ni mlada lepotica nisu se oglašavali ovim povodom, a njihov raskid "iskače" iz svakog ćoška interneta, budući da su društvene mreže preplavljene komentarima na njegov račun. Naime, mnogi su primetili da Dikaprio nikad nije imao devojku stariju od 25 godina i da je, štaviše, i najstabilnije veze raskidao čim njegova partnerka dođe u ovo doba.


Odmah nakon što je otkriveno da je glumac raskinuo s Kamilom, on je viđen u društvu ukrajinske manekenke Marije Beregove, koja je, pogađate, mlađa od 25 – tek je 22-godišnjakinja!

 

Štaviše, jedan korisnik Reddit-a je pre nekoliko godina napravio grafikon Leovih ljubavnih veza i raskida i dopunjuje ga svaki put kada on ostavi devojku nakon što ona napuni 25 godina.

Dikaprio se do sad viđao s velikim brojem devojaka, samo neke od njih su: Blejk Lajvli, Bar Rafaeli, Žizel Bundšen, Toni Garn, Nina Agdal, kao i zvezde devedesetih Helena Kristensen, Eva Hercigova...


Pored tako velikog broja žena, reklo bi se da će makar jedna progovoriti o razlozima raskida ili otkriti nešto o njihovoj vezi i samom glumcu, koji važi za jednu od najvećih zvezda savremenog doba. Ipak, apsolutno niko ne zna ništa o njegovim ljubavnim vezama, a jedino što je "procurelo" jeste da je Blejk Lajvli odala sestri da Leo ne voli kečap i on je navodno pobesneo zbog toga.

 

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Budući da je ponovo vezu raskinuo pod velom misterije mnogi se pitaju sklapa li Dikaprio sa svojim devojkama nekakav ugovor o poveljivosti, čime im zakonski zabranjuje da pričaju o njemu i njihovoj vezi.


Ovakvi ugovori nisu retkost u svetu poznatih: odavno se zna da su Tom Kruz i Kejti Holms imali ugovor o braku, šuška se da Dženifer Lopez ima ugovor kojim od supruga Bena Afleka zahteva da imaju odnose određeni broj puta nedeljno i precizira još neke detalje njihovog braka. Džastin Biber je svojevremeno sklapao ugovore s fanovima koji su dolazili na njegove žurke kako ne bi pričali medijima šta se na njima dešavalo.

 

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Zbog toga ne bi bilo iznenađujuće da je i Leonardo Dikaprio na sličan način pokušao da zaštiti svoju privatnost.


Ipak, nakon što je objavljeno da je raskinuo s Kamilom, glumčevi fanovi komentarišu da oni veruju da Leo iz neobjašnjivih razloga sa svojim devojkama potpisuje čak i ugovor po kom će veza trajati dok one ne napune 25 godina.


"Sve njegove veze su po ugovoru", "Čim se zaljubi, Dikaprio zove advokata da spremi ugovor", "Nadam se da se Kamila oseća dobro nakon što joj je istekao ugovor"... neki su od komentara.

 

 

makonda-tracker