šuškalo se o braku, ali...

Kako koja napuni 25 godina – postaje BIVŠA! Leonardo Dikaprio raskinuo s popularnom lepoticom

0

Uprkos negativnim reakcijama zbog razlike u godinama, uspeli su da održavaju svoju ljubav, ali sada se sve ipak ugasilo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brod je otplovio za vezu Leonarda Dikaprija (47) i Kamile Morone (25). Zvezda "Titanika"  i manekenka raskinuli su se nakon više od četiri godine zabavljanja, kažu izvori bliski paru za portal E! News.

 

Leonardo i Kamila su prvi put povezani u decembru 2017. kada je glumac primećen kako napušta njen dom u Los Anđelesu. Istog meseca, par je zajedno proveo praznike u Koloradu sa glumčevim dugogodišnjim prijateljem Tobijem Megvajerom i njegovo dvoje dece, Rubi i Otisom.

 

Iako su Leo i Kamila obično svoju romansu držali dalje od očiju javnosti, njih dvoje su viđeni dok su zajedno bili na festivalu "Koačela", u aprilu 2018. godine. Te fotografije su pokazale koliko je par zapravo bio blizak. Bili su nerazdvojni poslednjih godinu dana, a upoznali su jedno drugo i sa svojim porodicama.

 

Kamila se kasnije pozabavila negativnim reakcijama na razliku u godinama između nje i Leonarda, rekavši za:

 

- U Holivudu ima toliko veza u kojima ljudi imaju velike razlike u godinama. Samo mislim svako treba da bude u mogućnosti da izlazi sa kim želi -  rekla je Kamila za Njujork Tajms 2019. godine.

 

1 / 5 Foto: Imagespace / Zuma Press / Profimedia

 

Naravno da Kamila i Leo nisu dozvolili da kritike odvrate njihovu ljubav, zajedno su prisustvovali dodeli Oskara 2020.


Iako je par stigao odvojeno i nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, oni su sedeli jedan pored drugog u prvom redu ceremonije. Od tada, par je primećen zajedno u nekoliko navrata, uključujući US Open 2021. i na plaži u Sent Bartsu u januaru 2022, gde je Kamila primećena kako grli svog dečka dok su se zabavljali u vodi.

 

U julu je par primećen kako uživa u preoslavi Dana nezavisnosti na plaži u Malibuu u Kaliforniji. Kamila je nosila potpuno belu haljinu dok je šetala svoja dva psa duž plaže, a glumac je provodio vreme sa prijateljima na palubi.

 

 

makonda-tracker