šta je košta da proba?

Bez trunke blama i nesigurnosti! Dru Barimor javno flertovala s Leonardom Dikapriom

0

Oskarovac je na svom profilu na Instagramu podelio ozbiljno upozorenje u vezi s globalnim zagrevanjem, što je njegova koleginica iskoristila kao priliku da mu udeli kompliment

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Leonardo Dikaprio poznat je kao jedan od najvatrenijih holivudskih boraca za očuvanje prirode i planete, pa svoj profil na društvenoj mreži Instagram uglavnom koristi kako bi podigao svest o ugroženosti vrsta, klimatskim promenama itd. Zato je juče podelio upozorenje Ujedinjenih nacija o tome da temperatura Zemlje raste, uz poruku:


Razlika između 1,5 stepen, 2 stepena ili 3-4 stepena prosečnog globalnog zagrevanja možda zvuči zanemarljivo. Zapravo, oni predstavljaju potpuno različite scenarije za budućnost čovečanstva.

 


On je dodao da od tih nekoliko stepeni zavisi to koliko će česte biti prirodne katastrofe, opstanak biljnih i životinjskih vrsta, stabilnost klimatskog sisrema i preživljavanje samog čoveka. Ako pitate glumicu Dru Barimor — to je sjajan šlagvort za kompliment!


Ti bi trebalo da budeš jedini koji je vreo, ne naša planeta! — napisala je Dru, a potom dodala i: — Hvala ti što si pionir u borbi za očuvanje Zemlje.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Pratioci poznatog glumca nasmejali su se zbog ovako simpatičnog komentara Dru Barimor, pa su nahvalili njenu hrabrost i smisao za humor.
 

 

makonda-tracker