nema greške

UMESTO BALSKE TOALETE — IZNENAĐENJE! Eva Hercigova u Kanu pokazala kako se u svečanim prilikama obući ZA DESETKU

0

Češka manekenka ima recept za stil koji privlači sve poglede!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel Eva Hercigova (48) jedna je od najlepših žena današnjice, a njeni fanovi dobili su retku priliku da je ponovo vide kada je sinoć zakoračila na crveni tepih Kanskog festivala. Ona je bila jedna od slavnih gošći na premijeri francuskog filma Tout S'est Bien Passe, a stilom je privukla pažnju i nadmašila mnoge prisutne zvezde.


Čuvena lepotica, koja se trudi da drži svoj život daleko od očiju medija, pa je nema u javnosti često mimo zvaničnih događaja, pojavila se druge kanske večeri u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji koja je odmah preplavila modne portale. Eva je, naime, čuvenim crvenim stepenicama korala u belom topu otvorenih leđa koji se vezuje iza vrata, dok je spreda ukrašen efektnim volanima. Donji deo njene odevne varijante nije ništa manje zanimljiv: čine ga pantalone s visokim strukom i trapez-nogavicama koje su prekrivene crnim šljokicama, a u pitanju je model s potpisom italijanske dizajnerke Alberte Fereti.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Manekenka je sve to kombinovala s jednostavnim crnim sandalama s kaišićima i visokim potpeticama i crnom pismo-tašnom, koja je uvek pouzdan saveznik za svečane prilike.

 

Hercigova je uz to rešila da pusti kosu da pada u talasima, a nosila je dijamantske viseće minđuše, prstenje i vrlo efektnu narukvicu i, ako pitate nas, pokazala da za elegantan i sofisticiran look u ovim prilikama nisu neophodne balske haljine.


 

 

makonda-tracker