uznemirujuće

Deca su ga zvala – TATA, a Bred ga nije podnosio: Da li je brat Anđeline Džoli glavni krivac za razvod slavnog para?

0

Odnos bivših supružnika Anđeline Džoli i Breda Pita je ovih dana jedna od glavnih vesti s obzirom na to da nijedno od njih dvoje nisu želeli da komentarišu navode koji kruže.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit okončali su svoj brak još 2016. godine, međutim ispostavilo se da među njima stvari nisu funkcionisale mnogo pre zvanične odluke.

 

Pisalo se da je razvodu prethodio događaj u avionu kad je Bred fizički nasrnuo na Anđelinu i na jedno od njihove dece, pretpostavlja se da je u pitanju najstariji Medoks. Nakon toga, ona ga je optužila za upotrebu narkotika i alkoholizam, pa je pre svakog viđanja dece morao da se testira na drogu.

Jedna od zanimljivih činjenica za koju se pretpostavlja kako je dodatno uticala na njihov odnos i ubrzala razvod, jeste i to da je Anđelinin brat Džejms Hejven živeo sa njima u kući neposredno pre razvoda.

 

Kako piše Daily Mail, poznato je da je Džejms Anđelini bio velika podrška, a njihov poljubac sa dodele Oskara 2000. godine još uvek nije zaboravljen. Njihov poljubac u usta su mnogi osudili, dok se oni nisu obazirali na komentare.

 

- Nisam poljubio Endži "francuski". Bilo je to nešto jednostavno i divno. Spremala se da ode u Meksiko da završi snimanje "Prvog greha" sa Antoniom Banderasom. Čestitao sam joj na Oskaru i brzo je poljubio u usne. To je puklo i postalo je velika stvar - rekao je Hejven 2007. za Dejli Mejl.

 

1 / 12 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Izvor tvrdi kako je komunikacija između Breda i Džejmsa bila jako loša, te da se nisu podnosili. U prilog tome govori i podatak da je na putovanjima Pit slao Džejmsa u ekonomsku klasu, dok su oni putovali biznis klasom. Pojavili su se i navodi da su mlađa deca u leto 2016. počela Džejmsa da zovu "tata", s obzirom na to da ih je on čuvao i provodio najviše vremena s njima, a Bred nije mogao da podnese takav odnos svoje dece sa Džejmsom, kao ni njega samog. Na kraju, Anđelina se udaljila od brata, a on danas živi povučeno i bavi se režijom.

 

 

makonda-tracker