NE ODUSTAJE

Incident zbog kog su se razveli NEĆE biti zaboravljen: Anđelina Džoli tužila FBI zbog Breda Pita!

0

Glumica je već svima postala poznata po velikom broju sudskih procesa o kojima se često govori, a sada je pokrenula jedan vrlo ozbiljan

foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO
foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Čuvena glumica Anđelina Džoli odlučila se na jedan, kako su ga mnogi okarakterisali, neobičan potez. Naime, ona je pre nekoliko meseci podnela tužbu sudu protiv FBI.

 

Još neobičnije je, što se sumnja, da je ona to uradila pod lažnim imenom i prezimenom.

 

U dokumentima ona je potpisana kao "Džejn Do", što je u praksi pseudonim ženske strane u sudskom sporu koja želi da njen identitet ostane nepoznat, a pokrenula je optužnicu protiv obaveštajne agencije SAD-a zbog svog bivšeg supruga Breda Pita.

 

Džolijeva je u svojoj tužbi navela da joj je istražna kancelarija uskratila pristup evidenciji koja se odnosi na istražne navode da je njen "tadašnji muž fizički i verbalno napao nju i njihovu decu dok je putovala privatnim avionom pre nekoliko godina".

 

Bred i Anđelina, Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: JENS KALAENE/AFP/Profimedia

Iako je 2016. Bred oslobođen optužbi, glumica ne odustaje od borbe, a sud je naveo da je glumica dobila sve potrebne dokaze i odbacio je njenu tužbu.

 

Kako se navodi, Džejn Do je podnela brojne zahteve za kopiju izveštaja spornog incidenta, te tvrdi da je FBI zatvorio istragu protiv njegog supruga, a da je o tome prethodno nije ni obavestio.

 

Lažno ime ona koristi kako bi zaštitila porodicu, a čini se da nije još podnela zvaničnu tužbu, preneli su strani mediji.

 

 

makonda-tracker