SEĆATE LI SE?

Podigli su prašinu poljupcem U USTA na dodeli Oskara: Evo gde je danas i šta radi BRAT Anđeline Džoli

1

Džejms Hejven je brat Anđeline Džoli, a javnosti je postao poznat nakon čuvenog poljupca sa sestrom.

foto: EPA-EFE/SHAWN THEW
foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Džejms Hejven i Anđelina Džoli su privukli neverovatnu pažnju nakon što ga je ona poljubila u usta na dodeli Oskara.

 

Tu scenu mnogi i dalje pamte, a ona i danas izaziva mnogobrojne komentare, te se svi pitaju gde je danas Džejms nakon te 2000. godine kada ga je ceo svet zapamtio.

 

Hejven je stariji dve godine od Anđeline i danas vodi sasvim miran i povučen život, dalek od očiju javnosti. Mnogima je bio čudan odnos brata i sestre, a jedno vreme, on je bio stalno prisutan na fotografijama slavne glumice.

 

Anđelina Džoli, Džejms Hejven
foto: Profimedia

- Nisam poljubio Endži "francuski". Bilo je to nešto jednostavno i divno. Spremala se da ode u Meksiko da završi snimanje "Prvog greha" sa Antoniom Banderasom. Čestitao sam joj na Oskaru i brzo je poljubio u usne. To je puklo i postalo je velika stvar - rekao je Hejven 2007. za Dejli Mejl.

 

Ovih dana, Džejms Hejven je viđen u Malibuu i paparaci su ga prepoznali uprkos kačketu i tamnim naočarima na glavi. On je već 12 godina u vezi sa Ešli Rejn i navodno je dok su Anđelina i Bred Pit bili u braku, on čuvao njihovu decu.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

 

Neki mediji su i tvrdili da se slavni par upravo zbog Hejvena i razveo jer Pit više nije hteo da trpi njegovo svakodnevno prisustvo u njihovim životima. Brat i sestra su se ipak neočekivano udaljili, a Džejms Hejven se bavi produkcijom i režijom.

 

 

makonda-tracker