učimo od najboljih

Ima ih u više boja — toliko su udobne! Anđelina Džoli ovog leta ne skida šik papuče savršene za vrele letnje dane

4

Rimljani ovih dana često imaju priliku da sretnu Anđelinu Džoli, koja je stilizovana savršeno za trendi italijansko društvo, a ipak joj je udoban svaki korak

foto: EPA-EFE/SHAWN THEW
foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Glumica Anđelina Džoli se, nakon pauze, vratila režiji, pa ovih dana u Rimu radi na filmu "Bez krvi", svom novom projektu.


Kako pišu svetski mediji, u pitanju je priča zasnovana na romanu italijanskog pisca Alesandra Barikoa koja se bavi temom traume i samoisceljenja nakon rata, a u glavnim ulogam pojavljuju se Salma Hajek i Demijan Bičir.

 

Popularna glumica i rediteljka trudi se da iskoristi svaki slobodan trenutak u Rimu kako bi uživala u čarima ovog grada, pa su je paparaci više puta uslikali tokom šetnje, obilazaka muzeja i druženja s njenom decom.


U gotovo svakoj prilici, modnim znalcima je "zapalo za oko" da Anđelina nosi isti model papuča, bez obzira na to kako je odevena. Nju mahom viđamo u dvodelnim kompletima i letnjim haljinama, pretežno u predimenzioniranoj odeći od laganih materijala, a šta god da obuče ona je u udobnim papučama modne kuće Valentino.

 

1 / 6 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


Reč je od modelu minimalističkog dizajna, napravljenom od prave kože, koje su sasvim ravne, sa izuzetkom blago podignute pete zbog udobnosti.

 

Anđelinina nova omiljena obuća je otvorena i ukrašena zlatnim monogramom modne kuće Valentino, a glumica ih poseduje u više boja i obično nosi s torbama identičnih nijansi.

 

 

makonda-tracker