Nižu UVREDU za UVREDOM

Ima SAMO 13 GODINA i nosi teret mamine lepote: Ćerka Dženifer Lopez trpi NEVEROVATNE komentare na račun izgleda

5

To što ćerka latino dive ima samo 13 godina nije sprečilo Amerikance da budu okrutni prema devojčici

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džej Lo je verovatno najfotografisanija osoba na planeti ― ona ne može ni da otvori prozor, a da se ispred njega ne okupi više desetina paparaca. Zato ni ne čudi što od javnosti nije uspela da sakrije svoju decu, blizance Maksa i Eme, koje je dobila u braku s Markom Entonijem.


Upravo je njena ćerka pre nekoliko dana privukla nešto više pažnje javnosti nego inače, kada je viđena u društvu Dženifer Lopez i njenog starog-novog dečka Bena Afleka ofarbana u zeleno. Njene najnovije fotografije brzo su se proširile društvenim mrežama, a ― kako to obično biva ― podstakle su i ljude koji ne mare previše za osećanja poznatih da prokomentarišu kako Eme Munjiz izgleda.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Devojčica se, inače, oblači vrlo ležerno i obično nosi vrećaste pantalone i predimenzionirane košulje, obuva patike i uglavnom je odevena tako da joj je prijatno. Iako je samo dete, ovih dana morala je da se suoči sa šokantnim komentarima. "Liči na tatu, jadna devojčica", jedan je od komentara, "Ono kad ti je mama Džej Lo, a ti izgledaš ovako", napisao je drugi, dok je treći istakao da je i Dženiferin bivši suprug izgledao lepše nego nego njihova ćerka.


Neki su otišli i korak dalje, pa tvrde da Eme verovatno nosi predimenzioniranu odeću zato što je izglred njene majke hiperseksualizovan, pa pokušava da bar ona bude neupadljiva. Čini se da, međutim, svi zaboravljaju jedno ― u pitanju je dete, koje može da se obuče kako god želi.

 

Na sve komentare, njena slavna mama odgovorila je na najlepši način: fotografijom na kojoj su njena Eme i ona nasmejane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Eme je, inače, veoma talentovana za muziku, pa je s majkom nastupila na prošlogodišnjem Superboulu, a mnogi prognoziraju da će nadmašiti svoje slavne roditelje ako odluči da postane pevačica.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker