da li ste znali?

"Ubijala nas je od batina": Dženifer Lopez ispričala MRAČNU STRANU SVOG DETINJSTVA i otkrila sve o odnosu sa majkom

0

Dženifer Lopez je pokrenula pravu lavinu komentara nakon nedavnog izlaska njenog dokumentarca Halftime u kom je otkrila dosta pojedinosti iz svog života.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna Dženifer Lopez na razne načine privlači pažnju, a jedna od poslednjih vesti je da su se ona i Ben Aflek tajno venčali u jednom luksuznom hotelu.

 

Džej Lo je kao i uvek pomalo tajanstvena, a dodatnu prašinu je podigao i incident od pre dve godine. Naime, otkrilo se da je Džej Lo jako bila besna što je na jednom događaju morala da deli scenu i vreme sa Šakirom.

 

Tada su čak i fanovi Džej Lo bili zgranuti koliko je diva nadmena, a sada iz njenog dokumentarca saznajmo i kakvo detinjstvo je imala pevačica, kao i kakav je njen odnos sa majkom.

 

- Imam komplikovan odnos s majkom, stalno smo se svađale. Ona je radila šta mora, i zbog toga je snažna, ali je zbog toga i gruba. Tukla nas je, ubijala nas je od batina - započela je Dženifer.

 

Podsetimo, ona ima još dve sestre, a njena majka je istakla da je najviše problema imala upravo sa pevačicom, te da ih je uvek učila da budu nezavisne i jake.

 

1 / 15 Foto: Gabriele Holtermann / UPI / Profimedia

 

- Nisam bila savršena majka, ali jedino mogu da kažem da sam sve radila sa njihovim najboljim interesima na umu. Htela sam da odgajim tri devojčice tako da ne zavise od muškaraca. Nisam htela da ih kritikujem, već da im pokažem da mogu bolje. Ali je Dženifer bila najgora, iskreno, s njom mi je bilo najteže - rekla je njena majka.

 

Dženifer Lopez je dodala na kraju da je zbog plesa morala i da ode od kuće jer je njena majka insistirala da mora da završi školu, pa onda da se bavi čime želi. Džej Lo je ipak rešila da se posveti plesu, pa je sa 18 godina pobegla od kuće.

 

 

makonda-tracker