predivni su

Ona je blistala u venčanici inspirisanoj STARIM HOLIVUDOM: Prve fotografije Bena Afleka i Dženifer Lopez sa venčanja

0

Njih dvoje su sudbonosna "da" izgovorili na jednom vrlo zanimljivom mestu za koje su morali da traže dozvolu. 

foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek izgovorili su jedno drugom sudbonosno "da" tri meseca nakon veridbe, a sada su stigle prve fotografije sa njihovog glamuroznog slavlja. 

 

Oni su uspeli da dobiju dozvolu za sklapanje braka u okrugu Klark, Nevada, a kako pišu mediji nju su izvadili 16. jula na njihova puna imena - Bendžamin Gaza Aflek i Dženifer Lin Lopez, prenosi "TMZ".

 

Spekulisalo se da li su ponovo u pitanju glasine, ali sada su fotografije koje su se pojavile na internetu potvrdile da su njih dvoje krunisali svoju ljubav, jer se između ostalog vidi da se Dženifer preziva Aflek

 

Javnost je konačno posle 20 godina dočekala da vidi njih dvoje pred oltarom, a ako je suditi po njihovim fotografijama oni su presrećni i uživaju u svom svadbenom slavlju. 

 

Dženifer se odlučila za belu haljinu koja je vrlo jednostavna i koju potpisuje 

Zuhair Murad za 2023. godinu. Izabrala je i dosta jednostavnu frizuru pa su blagi talasi u kosu dominirali na njenom svadbenom slavlju. 

 

Pored nje je i Ben sijao, pa je izabrao prekrasno belo odelo. 

 

Podsetimo da su se Dženifer Lopez i  Ben Aflek upoznali još 2001. godine na snimanju filma "Gigli", što je ovu venčanicu inspirisanu starim Holivudom učinilo prikladnim izborom za njihovo slavlje.

 

 

Podsetimo šta je Dženifer pisala nakon njihove veridbe:

 

— Da li ste ikada pomišljali da vaš najveći san može da se ostvari? U subotu uveče dok sam bila na mom omiljenom mestu na zemlji (kadi sa penušavom kupkom), moj prelepi, voljeni muškarac je kleknuo na jedno koleno i zaprosio me.

 

Bila sam potpuno nespremna na to i samo sam ga gledala u oči, smejući se i plačući u isto vreme, pokušavajući da shvatim da se posle 20 godina ovo dešava ponovo. Ostala sam bukvalno bez reči, a on je rekao: "Je l' to da?". Odgovorila sam mu "DA, naravno da je to DA".

Osmehivala sam se toliko široko, a suze su mi se spuštale niz lice i osećala sam se toliko neverovatno srećno i ispunjeno!"

 

 

 

makonda-tracker