da li vam se dopada?

Drugi put u istoj haljini koju potpisuje SRPSKA dizajnerka: Kejt Midlton u žutoj toaleti koja je kao stvorena za brinete

0

Ona se odlučila za vrlo upečatljivu nijansu koja skreće sve poglede ka njoj. 

foto: EPA/EDITORIAL USE ONLY
foto: EPA/EDITORIAL USE ONLY

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton pratila je žensko finale na Vimbldonu kada je moskovljanka Elena Ribakina pobedila devojku iz Tunisa Ons Žabur.

 

Kejt je kasnije i uručila nagrade, kada su svi komentarisali njen stjalnig, vitku liniju i ženstvenost. Ona je na tribinama i na terenu privukla pažnju svojom žutom haljinom koju potpisuje Roksanda Ilinčić, koja vredi oko 1000 evra.

 

 

Njenu živopisnu haljinu smo već mogli da vidimo ranije kada ju je nosila na turneji na Karibima.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Rudolph Brown

 

Gornji deo haljine je je vrlo zanimljivo dizajniran tako da ističe vojvotkinjinu vitku figuru, dok se donji deo širi i donosi posebnu dimenziju njenom izgledu.

Sečena je u predelu struka, a odatle pada do sredine potkolenice. Ova damska asimetrična haljinica savršeno odražava Roksandinu ljubav prema arhitetkuri, koju je studirala dok je živela u Beogradu, a slavi jednostavnost i laska svakoj figuri.

 

Napravljena je od dvostrukog krepa i ima svilenu postavu, što koraku daje gracioznost i ženstvenost, a ključni detalj je mašna vezana u labav čvor na jednom ramenu. Intenzivna žuta nijansa odličan je izbor za brinete i pomaže Kejt da privuče sve poglede

 

Ovaj komad dizajniran je sa rukavima, koji je i izabrala Kejt, ali ovu haljina ima i svoju verziju bez rukava. Ovog puta se odlučila i da doda bež cipele koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim zbog svoje jednostavnosti, ali i upečatljivog izgleda.

 

1 / 3 Foto: EPA/EDITORIAL USE ONLY

 

makonda-tracker