OVAKVE IH NISMO VIDELI

Oni ne smeju da pokazuju emocije u javnosti: Kejt Midlton i princ Vilijam POLJUPCEM prekršili pravilo (FOTO)

0

Princ Vilijam i Kejt Midlton od početka poštuju pravila kraljevske porodice, pa tako pokazivanje emocija u javnosti nije dozvoljeno vojvodi i vojvotkinji.

foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton je uvek tema zbog svojih pažljivo odabranih stajlinga, ali i odmerenosti, pristojnosti i osmehu koji je uvek prisutan, dok uvek kada je sa princom Vilijamom, poštuje stroga pravila dvora.

 

Tako je ovaj par bio na humanitarnoj utakmici pola u Vindzoru u kojoj je učestvovao i Vilijam, dok je Kejt posmatrala sa strane.

 

Ono što je iznenadilo prisutne i fotografe jeste nežnost i emocije koje su njih dvoje pokazivali tokom same utakmice, poljubili su se, doduše u obraz, a teren su napustili zagrljeni.

Tim u kom je igrao princ je odneo pobedu, a samim tim i milion dolara koji će ići u dobrotvorne svrhe.

 

Poznato je da kraljica Elizabeta ne podržava pokazivanje emocija u javnosti, a s obzirom da je Vilijam budući kralj, možda će uvesti neka nova pravila kada je ponašanje članova porodice u pitanju.

 

1 / 3 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kejt i Vilijam su se nedavno preselili iz Londona  u Berkšir, najviše zbog interesa dece kako bi odrastali mimo pogleda znatiželjne javnosti, a u neposrednoj blizini žive i roditelji Kejt Midlton.

 

 

makonda-tracker