očaran

Loš momak pored nje postaje BEZNADEŽNI ROMANTIK: Ova VATRENA LEPOTICA je ukrotila Nika Kirjosa, a on prosto cveta

0

Za samo nekoliko meseci veze s teniserom, mlada lepotica je od sedam hiljada pratilaca na Instagramu stigla do više od 93 hiljade, a par privlači pažnju na svakom koraku

foto: EPA-EFE/Dean Lewis, EPA-EFE/James Ross
foto: EPA-EFE/Dean Lewis, EPA-EFE/James Ross

Australijski teniser grčko-malajskog porekla Nik Kirjos izborio je svoje prvo finale grend slema u karijeri. On je, doduše, borbom stigao tek do polufinala Vimbldona, nakon čega je Rafel Nadal odustao od daljeg učešća u turniru zbog povrede, pa Kirjos neće morati da igra polufinalni meč.


Dok čeka da vidi hoće li se u finalu nadmetati s Novakom Đokovićem ili s Kameronom Norijem, Nik vredno trenira, da podršku mu sve vreme pruža njegova devojka Kostin Haci.


Mlada lepotica, koja ima tek 22 godine, ne izostaje ni s jednog Nikovog meča, a tu je i na mnogim treninzima. Vrlo emotivno doživaljava sve što se dešava na terenu i burno reaguje, a Kirjos ne krije da mu prija ovakva podrška.

 

Imam neverovatno ekipu koja me podržava. Moj fizioterapeut je jedan od mojih najboljih prijatelja. Moj najbolji prijatelj je moj agent. Imam najbolju devojku na svetu. Imam toliko ljudi oko sebe i svi oni su podrška — istakao je Nik Kirjos posle meča osmine finala Vimbldona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costeen (@costeenhatzi)


Više puta, Kostin i Nik viđeni su kako se ljube na terenu tokom treninga.
Oni su saopštili da su zajedno početkom godine, kada je Kostin na Instagramu 2. januara podelila njihovu zajedničku fotografiju, uz opis:


Nije loš način da se započne 2022.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costeen (@costeenhatzi)


Par je potom nastavio da deli zajedničke fotografije, pa ih često vidimo kako uživaju zajedno, grle se, ljube, razmenjuju nežnosti, a mediji su pisali i da je Hacijeva, iako su kratko zajedno, bila u izolaciji s Kirjosom kada se on zarazio virusom korona pre Australijan opena.


Kostin Haci je ne preterano poznata blogerka i studentkinja psihologije iz Sidneja, koja ima i svoju prodavnicu predmeta za kućnu dekoraciju Casa Amor interiors, koju često reklamira na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costeen (@costeenhatzi)


Često deli fotografije s plaže, a obožava modu, pa je neretko viđamo kako nosi torbe prestižnih brendova, među kojima joj je omiljen Louis Vuitton.


Kako pišu britanski portali, broj Kostininih pratilaca je od dana kada su Kirjos i ona saopštili da su zajedno značajno je porastao, pa ih sada ima više od 96,3 hiljade pratilaca dok ju je pre ljubavi s teniserom pratilo oko sedam hiljada ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costeen (@costeenhatzi)


Kostin je, inače, ostala uz Kirjosa i nakon što je manekenka Kjara Pasati, njegova bivša devojka, iznela optužbe da je sportista bio nasilan tokom njihove veze, a sudski proces ovim povodom trebalo bi da počne početkom avgusta. Kako su pisali australijski mediji, ukoliko se dokažu ove tvrdnje, Kirjos bi mogao da završi u zatvoru na dve godine.

 

 

makonda-tracker