horor

Pregled telesnih šupljina, pretnje ubistvom, vešanje psa: Amber Herd iznela nove UZNEMIRUJUĆE tvrdnje o Džoniju Depu

3

Baš kad smo pomislili da ne može da bude gore od onoga što smo do sad čuli — Amber Herd je iznela nove detalje o svom braku sa Džonijem Depom

foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL
foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

Na proleće 2016. godine, glumica Amber Herd optužila je supruga Džonija Depa za fizičko nasilje i objavila fotografije modrica za koje je tvrdila da su posledica stravičnog napada koji je doživela. Usledio je razvod, godine sudske borbe, isplivavanja šokantnih snimaka, međusobne optužbe, a ovih dana par je ponovo u sudnici.


Dep je, naime, tužio bivšu suprugu zbog njenog teksta objavljenog 2018. godine u listu The Washington Post, jer on tvrdi da, iako ga nije imenovala, jasno implicira da govori o njemu.


Dep zahteva naknadu od 50 miliona dolara, a advokatski tim Amber Herd odbacuje sve optužbe i podneo je protivtužbu zbog nazivanja glumcie lažljivicom i traži 100 miliona.

 


Na suđenju smo do sad čuli mnogo audio i video snimaka koji svedoče o disfunkcionalnom odnosu nekadašnjeg bračnog para, pretnjama, nasilju, psihičkom i fizičkom zlostavljanju. Posle Džonija Depa, koji je izneo niz potresnih ispovesti, na red je došla Amber Herd, a ono što je ona izgovorila pred porotom još je više uznemirujuće nego Depovo svedočenje.


Nakon što je Amber ispričala kako je počela njihova ljubav iza leđa Džonijeve dugogodišnje partnerke i majke njegove dece Vanese Paradi, na red je stigao i tek deo nasilja za koje glumica optužuje bivšeg muža.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL


Kako glumica tvrdi, u maju 2013, tokom odmora u Kaliforniji, Džoni joj je "pregledao telesne šupljine" u potrazi za kokainom, i to nakon što ju je optužio da je flertovala s jednom ženom.


Sećam se kako me je optuživao da ga lažem, a ja sam pokušavala da ga smirim. Razbesneo se toliko da je prevrnuo prikolicu u kojoj smo se nalazili i počeo da lomi stvari. Podigao je nešto sa stola i bacio na staklenu komodu — počela je Amber.


Vrištao je na mene, ja sam otišla u deo za spavanje, a onda je on ušao. Tražio je nešto. Bila sam u kupatilu i kad sam izašla pitao me je gde je i koliko dugo ga krijem. Nije mi bilo jasno o čemu priča. Rekao je: "Znaš o čemu j****o pričam, budi iskrena sa mnom. Gde ga kriješ?" — prisetila se glumica.

 

Počeo je da me ispipava, pokidao mi je haljinu. Grabio me je za grudi, dirao mi butine, pocepao mi donji veš i počeo da pretražuje telesne šupljine. Rekao je da traži svoj kokain — rekla je Amber kroz suze. — Gurao je prste u mene. Samo sam stajala tamo gledajući u svetlo, nisam znala šta da radim. Okretao je prste. Nisam rekla ni da stane, ništa nisam rekla.

 

Amber Herd
foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

Ona je ispričala da se sve dogodilo nakon što su na izletu sedeli sa ženom koja je koristila drogu MDMA, dok je Amber progutala halucinogene pečurke, pa se naslonila na nju. Dep je navodno mislio da njegova supruga flertuje s pomenutom ženom i toliko je pobesneo da su svi mislili da se šali, posle čega je usledila "neprestana svađa s pauzama".


Glumica se prisetila i kako se njihov kućni ljubimac Bu navodno našao na Džonijevoj meti dok su se vozili automobilom.

 

Džoni Dep
foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

Spustio je prozor. U nekom momentu počinje da laje kroz prozor, grabi psa Bua, maleckog jorkija veličine šolje za čaj, i drži ga tako da on visi kroz prozor, u automobilu u pokretu. Lajao je kao životinja dok je držao psa s prozora — ispričala je Amber. — Svi u automobilu su se zaledili. Niko ništa nije uradio. Bila sam previše pogubljena. Nisam htela da uradim nešto zbog čega bi ispustio psa.


Amber se prisetila i kako je, prema njenim tvrdnjama, dobila više šamara jer je komentarisala njegovu tetovažu "Vino zauvek", koju je Dep prepravio posle raskida s Vinonom Rajder, zbog koje je istetovirao reči "Vinona zauvek".

 

Najpre je mislila da se šali, ali ubrzo je shvatila šta se događa i bila šokirana.


Sedela sam na podu, gledala prljavi tepih... Samo sam sedela dole i razmišljala koliko mi je vremena ostalo... Jer, Bože, je li me to upravo...? Ne, nisam htela da ga ostavim, da ostavim čoveka kog volim. Znala sam da je to pogrešno i da moram da ga ostavim i to m je kidalo jer nisam želela da ga ostavim — ispričala je glumica i objasnila da se Dep potom izvinjavao.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL


Herdova se prisetila i krstarenja jahtom u julu 2013. godine, sa Džonijevom decom Džekom i Lili-Rouz, na koje su se uputili pre nego što je glumac prodao jahtu spisateljici Dž. K. Rouling. Amber je ispričala da je Dep tada pio, ali nije to želeo da prizna deci, pa se krio od njih, sipao alkohol u šolju za kafu. U jednom momentu je izgubio kontrolu i skočio s jahte, nakon čega je njegova ćerka, koja je tada imala 14 godina, doživela napad panike.


Nakon što se sve smirilo, glumac je navodno optuživao suprugu da ga stalno podseća on ponovo pije, posle čega ju je prikovao za zid držeći je za vrat i rekao joj da bi "j****o mogao da je ubije", da je ona sramota i da mu je muka od nje.


Nikad to neću zaboraviti. Ja obožavam celu njegovu porodicu i on kaže da sam ja sramota. To me je pogodilo više nego "Mogao bih da te ubijem". Uvrede koje mi je upućivao. Bolelo je, to mi je povredilo osećanja — rekla je Amber.

 

 

makonda-tracker