koliko se promenila?

Evropa je LUDELA ZA NJOM, a Džoni Dep joj je SLOMIO SRCE: Zanosna Francuskinja prvi put u javnosti posle mnogo vremena

0

Ona odbija da vodi život zvezde i obično se drži podalje od javnosti, pa je svako njeno pojavljivanje prava retkost i poslastica za njene fanove

foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON
foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Francuska pevačica, model i glumica Vanesa Paradi (49), jedna od svetski poznatih dama koja ne voli preterano da se izlaže oku javnosti, uhvaćena je u Los Anđelesu tokom šetnje sa ćerkom.


Mlada manekenka Lili Rouz Dep i njena mama Vanesa Paradi snimljene su u Los Felizu, dok su pijuckale kafu, šetale i ćaskale, a svratile su i u kraći šoping.

 

Vanesa Paradi
foto: Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je Lili nosila papuče, mini-suknju i teksas jaknu, Vanesa se odlučila za nešto toplije izdanje, sastavljeno od dugačkog kaputa, farmerki, džempera i kratkih čizmica sa blok-petom, a više puta je uhvaćena sa cigaretom u ruci.

 

Vanesino pojavljivanje u javnosti je prava retkost, budući da ona živi nešto povučenije nego njene koleginice, a prošli put smo je videli tokom leta 2021. godine, na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON


Podsetimo, Vanesa je slavu u Evropi i svetu stekla još kao tinejdžerka, nakon što je njen singl Joe le taxi, koji je snimila sa 14 godina, postao veliki međunarodni hit. Već sa 18 godina, dobila je Nagradu Romi Šnajder, koja se svake godine dodeljuje mladim i perpsektivnim glumicama u Francuskoj, a usledile su mnoge filmske uloge, značajna priznanja i muzički albumi.


Kao vrlo mlada, privukla je pažnju i nestvarnom lepotom, a posebno se izdvajala svojom sitnom građom, krupnim očima i razmakom između prednjih zuba, zbog čega su je mnogi poredili s Madonom.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/Julien de Rosa


Njeno prelepo lice krasilo je više od 300 naslovnica širom sveta, i to prestižnih magazina kao što su Elle, Vogue, Glamour, Harper's Bazaar i mnogi drugi. Igrala je u više od 30 filmova i snimila sedam studijskih albuma.

 

Ipak, Vanesa je sve vreme ostajala ćutljiva i misteriozna lepotica, a neki od najprivlačnijih muškaraca proteklih decenija pali su na njen šarm. Iako je pola sveta bilo zaljubljeno u nju, njeno srce osvojili su tek pevač Floran Panji (koji je imao 26 godina u trenutku kada su bili zajedno, a ona imala tek 15!), glumac Stanislav Merar i, potom, američki glumac Džoni Dep.

 

1 / 3 Foto: Hahn-Nebinger-Orban / Abaca Press / Profimedia


Vanesa i holivudska zvezda zavoleli su se 1998. godine i ostali zajedno do 2012, a dobili su dvoje dece: ćerku Lili Rouz i sina Džona Kristofera. Ipak, dok je snimao film "Dnevnik ruma", Dep je započeo aferu s glumicom Amber Herd, nakon čega su se Vanesa i on rastali, a Francuskinja je odbijala da za medije priča o krahu njihove ljubavi. Štaviše, nakon što je Herdova optužila Depa za nasilje, Vanesa se oglasila kako bi ga odbranila: istakla je stakla da "celim srcem veruje da su nedavne tvrdnje skandalozne izmišljotine" i da Dep nijednom nije bio nasilan tokom "14 predivnih godina".


Dve godine nakon što se rastala od Džonija Depa, bila je u vezi francuskom muzičkom zvezdom Bendžaminom Bioleom, a od 2016. godine je u ljubavi s režiserom Samjuelom Benšetrijem, za kog se udala 2018.

 

 

makonda-tracker