(VIDEO)

Raskrinkana ili...? Ovaj DOKAZ je opovrgnuo SVE tvrdnje Amber Herd za nekoliko sekundi!

0

Drama između bivšeg bračnog para Dep-Herd preselila se u sudnicu, a iz nje i na društvene mreže

foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO / POOL
foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO / POOL

Nekadašnji bračni par Džoni Dep i Amber Herd ovih dana ponovo su u centru pažnje, šest godina nakon što je glumica optužila glumca za porodično nasilje, zatražila zabranu prilaska i podnela zahtev za razvod.


Dep je, naime, tužio bivšu suprugu zbog njenog teksta objavljenog 2018. godine u listu The Washington Post, jer on tvrdi da, iako ga nije imenovala, jasno implicira da govori o njemu.

 

Dep zahteva naknadu od 50 miliona dolara, a advokatski tim Amber Herd odbacuje sve optužbe i podneo je protivtužbu zbog nazivanja glumcie lažljivicom i traži 100 miliona.

Suđenje je privuklo mnogo pažnje svetskih medija, a društvene mreže preplavljeni su snimcima Džonijevog svedočenja, nakon što je glumac iskoristio ovu priliku da konačno ispriča i svoju stranu priče. Tako je pričao o fizičkim napadima koje je on doživljavao od supruge, o tome kako je u jednom od njih ostao bez vrha prsta, kako mu je izvršila veliku nužbu na jastuk nakon jedve svađe, o čestim vređanjima i, uopšte, njihovom disfunkcionalnom odnosu.


Tim Amber Herd odlučno ponavlja da je ona ta koja je trpela zlostavljanje, a u uvodnoj reči glumičin advokat Džej Ben Rotenborn pokazao je jednu paletu korektora uz tvrdnju da ju je Herdova koristila da sakrije modrice.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO / POOL


Ovo je koristila. Postala je vrlo vešta u tome. Čućete svedočeće o tome kako je morala da meša različite nijanse tokom sazrevanja modrica, dok su menjale boje, a ovo je upotrebljavala da bi mogla da ih pokrije — rekao je on.

 

U pitanju je paleta od četiri nijanse brenda Milani Cosmetics, koji se potom i sam oglasio na društvenoj mreži Tik Tok, i to na vrlo neuobičajen način za jednu veliku kozmetičku kuću.

 

Naime, njihovi predstavnici snimili su kratak video u kom dokazuju da je pomenuta paleta korektora puštena u prodaju 2017. godine — godinu dana nakon što je Amber Herd podnela zahtev za razvod i više nije bila u blizini Džonija Depa! Štaviše, snimak prati i remiks pesme "International Super Spy" ("Međunarodni superšpijun").

@milanicosmetics You asked us… let the record show that our Correcting Kit launched in 2017!👀 #milanicosmetics ♬ International Super Spy - dylan

Pitali ste nas... Evo dokaza da je naš korektor "lansiran" 2017. godine — navodi se.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Da li je advokat Amber Herd mislio baš na ovu paletu ili ju je koristio samo kao primer, ostaje da se vidi.

 

 

makonda-tracker