NIKO NE MOŽE DA POVERUJE

Priča dobija novi ishod — POJAVIO SE SVEDOK: Medicinska sestra Amber Herd otkrila ZAPANJUJUĆE detalje o njoj

0

Džoni Dep se i dalje nalazi u centru pažnje zbog suđenja decenije.

foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL
foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Proslavljeni glumac Džoni Dep optužio je svoju bivšu suprugu Amber Herd za klevetu, a ovaj proces su obeležile brojne intrige i laži.

 

Nakon što su ličnost Amber Herd analizirali i psiholozi i kada je utvrđeno da ipak nije sve tako kako je glumica tvrdila, sada se oglasila i medicinska sestra koja je posvedočila o njenom zdravstvenom stanju.

 

Erin Falati je privatna medicinska sestra koja je radila za Amber i pojavila se u svojstvu svedoka, a u svom iskazu je istakla kako se glumica drogirala amfetaminom.

 

Odbrana Džonija Depa se fokusirala ne dnevnik medicinske sestre koji je vodila o glumičinom stanju u periodu od 11. do 16. maja 2016. godine, a to je period neposredno pre burne svađe ovog para. U dnevniku piše da ju je Erin posećivala u stanu u Los Anđelesu kako bi joj donosila lekove, a tada joj je Amber ispričala kako je na festivalu Koačela koristila MDMA, a uz to pila i alkohol.

 

Amber Herd, Džoni Dep
foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Amber je još rekla i da je povraćala, te da je bila drogirana 24 sata u kontinuitetu, na šta joj je sestra skrenula pažnju kako droga može biti pogubna uz lekove koje ona koristi, međutim, glumica se na to nasmejala i rekla kako se drogira i kod kuće i to sa poznanikom iz visokog društva.

 

Podsetimo, Amber Herd je naglasila da Dep nije znao da se ona drogira niti da ima društvo za to.

 

 

makonda-tracker