bizarno

Šta pokušava da mu poruči?! Amber Herd radi JEZIVU stvar na suđenju sa Džonijem Depom

0

Koliko god uznemirujućih stvari da je glumac izgovorio u sudnici, na društvenim mrežama svi pričaju o nečemu drugom

foto: Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia
foto: Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia

Nekadašnji bračni par Džoni Dep i Amber Herd ovih dana ponovo su u centru pažnje, šest godina nakon što je glumica optužila glumca za porodično nasilje, zatražila zabranu prilaska i podnela zahtev za razvod.


Dep je, naime, tužio bivšu suprugu zbog njenog teksta objavljenog 2018. godine u listu The Washington Post, jer on tvrdi da, iako ga nije imenovala, jasno implicira da govori o njemu.

 

Dep zahteva naknadu od 50 miliona dolara, a advokatski tim Amber Herd odbacuje sve optužbe i podneo je protivtužbu zbog nazivanja glumcie lažljivicom i traži 100 miliona.

Proteklih dana, Džoni Dep je svedočio pred sudom u Virdžiniji i otkrio mnogo toga što nije bilo poznato o njegovom privatnom životu, karijeri i disfunkcionalnom odnosu s bivšom suprugom. Suđenje privlači mnogo pažnje na društvenim mrežma, gde fanovi dvoje glumaca detaljno prati sve pojedinosti. Tako se jedna zanimljivost posebno izdvojila, a ona se ne tiče uznemirujućih detalja koje je Dep izneo.

 

Amber Herd
foto: Jim LO SCALZO/AFP/Profimedia

Naime, komentatori na Tviteru primetili su da Amber Herd, verovali ili ne, kopira Džonija Depa iz dana u dan!


Naime, najpre se glumac na suđenju pojavio noseći kravatu brenda Gucci koja je ukrašena minijaturnom izvezenom pčelom, da bi potom i Amber stavila istu kravatu!

Kao da to nije dovoljno bizarno, Herdova se potom pojavila i u sivom odelu sa crnom košuljom — što je, takođe, ranije nosio Dep.


Ako vam to nije dovoljno bizarnosti, nakon što je Džoni Dep podigao kosu u rep, i Amber je to učinila.

Takođe, dan nakon njega se pojavila u potpuno crnoj kombinaciji.

Da sve bude još čudnije, u jednom momentu je iz čista mira stavila naočare za vid, baš kad i on.

Da li je u pitanju samo slučajnost ili neobičan način glumice da pošalje neku poruku bivšem mužu i svetu, još uvek nije poznato.


Dep je, inače, negirao da je ikada digao ruku na Amber Herd tokom braka, ili na bilo koju ženu.


Nikada se ništa slično nije dogodilo — rekao je on. — Iako smo imali svađe i slične stvari... Nikad nisam došao do tačke da bilo kako udarim gospođicu Herd. Niti sam u životu udario ženu. Opsednut sam istinom. Danas je... zapravo moja prva prilika da mogu da kažem sve o ovom slučaju.

 

 

makonda-tracker