disfunkcionalni brak

"Htela sam da pomognem, predugo se nisam osećala TAKO DOBRO": Supruga Vila Smita JAVNO priznala da ga je PREVARILA

1

Brak Vila Smita i Džejde Pinket je oduvek privlačio pažnju, a posle skandala na dodeli Oskara, njihov kontroverzni odnos je ponovo dospeo u žižu javnosti.

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Vil Smit i Džejda Pinket Smit su oduvek intrigirali javnost svojim specifičnim odnosom i otvorenim brakom.

 

Glumac je jednom javno priznao da je oduvek maštao da ima mnogo žena i to istovremeno.

- Ne znam gde sam to video, ali kao tinejdžeru mi je delovalo kao sjajna ideja da imam 20 žena koje bih voleo, s kojima bih putovao i o kojima bih brinuo ― rekao je on i otkrio da je dugo želeo da deo njegovog harema budu glumica Hale Beri balerina Misti Kopland.

 

Štaviše, priznaje da je želeo da ih pita jesu li zainteresovane za to. Kako je objasnio, radom na sebi došao je do zaključka da nema ničeg lošeg u tome što je oženjen i misli da Hale Beri izgleda dobro.

 

Ono što ovih dana privlači najviše pažnje jeste epizoda podkasta Džejde Pinket iz 2020. godine u kojoj gostuje i Vil Smit, a ona otvoreno priča o svojoj vezi sa reperom koji je bio prijatelj njihovog sina.

 

- Htela sam da se osećam dobro. Predugo se nisam osećala tako dobro. Htela sam da mu pomognem, a tako da pomognem i sebi - rekla je Džejda suprugu, a njegov izraz lica nije bio naročito srećan.

 

1 / 12 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Supružnici su otkrili da su u vreme te veze bili razdvojeni, a na kraju razgovora su čak zaključili da su u toksičnom odnosu, na šta je Vil dodao „loš brak do kraja života“.

 

Period prevare je bio kada se sumnjalo da i Smit vara Džejdu sa koleginicom Margo Robi, mada je ova priča demantovana.

 

- Postoji neprestana rasprava o tome šta je savršena veza. Veći deo naše veze ono što smo birali bila je monogamija,ali nismo razmišljali o monogamiji kao o savršenoj vezi ― rekao je i dodao da nikome ne preporučuje put kakav su Džejda i on odabrali, kao i da brak ne treba da bude zatvor.

 

Smit je često isticao da ni sama Džejda nije verovala u konvencionalni brak jer je odrastala u takvoj porodici gde su neki članovi bili u nekonvencionalnim vezama.

 

Analizom odnosa ovog kontroverznog para su počeli da se bave i psiholozi koji tvrde da se njih dvoje nalaze u disfunkcionalnom braku, a neki čak imaju teoriju da je Džejda narcis i manipulator. Smatra se da Vil i Džejda imaju fatalistički pristup braku.

 

Par je u braku od 1997. godine i ima sina Džejdana i ćerku Vilou, a Vil sa Širi Zampino ima i sina Treja.

 

 

makonda-tracker