tužno

Zbog droge se onesvestila na snimaju filma: Supruga Vila Smita iskreno o zavisnošću sa kojom se borila

0

Tokom emitovanja svoje emisije "Razgovori za crvenim stolom" Džejda je podelila svoju potresnu priču koja je na nju ostavia posledice.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kontroverzna supruga Vila Smita - Džejda neretko iznenađuje publiku i medije širom sveta svojim stavovima, načinom života i izjavama, a u jednoj od svojih emisija "Razgovori za crvenim stolom" priznala da se 1996. godine onesvestila na snimanju komedije "The Nutty Professor", nakon što je uzela  pijate - ekstazi.

 

 Imala sam jedan incident na snimanju "The Nutty Professor". Onesvestila sam se u prikolici za šminku — rekla je Smitova u prisustvu majke Adriene Banfield-Noris i ćerke Vilov Smit.

 

— Išla sam na posao i to je bila loša serija ekstazija. Onesvestila sam se i rekla svima da sam sigurno imala stare lekove u flaši sa vitaminima — nastavila je, rekavši da joj je ovo iskustvo "otvorilo oči".

 

Ali, da vam kažem šta sam uradio. Pokupila sam... I otišla na taj set. To je bilo poslednji put — dodala je ona.

 

— Nisam radila stvari za koje sam mislila da izazivaju zavisnost — objasnila je Džejda publici.

 

 

Kolege, uključujući glumcu i plesačicu Debi Alen, počeli su da primećuju glumačke štetne načine zabave.

 

Zbog toga morate da verujete ljudima oko vas — rekla je Smit i dodala:

 

Jer nećete biti svesni. I to je bila stvar kod mene. Nemojte da misliti da ljudi nisu pokušali da me potapšu po ramenu. Nemoj misliti da kad sam bila kod Debi Alen i povraćala po celoj njenoj kući ... Da ona nije prišla i rekla, "Hej" —  tada je uvidela da je dotakla dno.

 

 —  Shvatila sam brzo. Doslovno, brzo sam shvatila. Jednom kad sam išla po treću flašu vina, rekla sam sebi: "Imaš problem" —  rekla je Džejda i priznala da sada povremeno popije čašu vina.

 

 

 

 

makonda-tracker