iskreno

Mnogi mogu da UČE OD NJEGA: Danijel Redklif ima najbolje mišljenje o drami između Vila Smita i Krisa Roka

2

Simpatični glumac osvrnuo se na skandal o kom ovih dana bruji ceo svet

foto: EPA/MANUEL LOPEZ
foto: EPA/MANUEL LOPEZ

Ni filmske nagrade ni svečane haljine — ništa nije zastupljenije u medijima nakon 94. dodele Oskara od skandala koji je napravio glumac Vil Smit.


Naime, glumac i komičar Kris Rok, koji je najavljivao kategoriju za najbolji dugometražni dokumentarni film, rekao je za govornicom da je uzbuđen što će gledati Džejdu Pinket Smit kao Dži Aj Džejn. On se tako našalio na račun činjenice da je Džejda izgubila kosu, usled alopecije, aludirajući na čuvenu filmsku junakinju bez kose.

 

Vil Smit nije ostao miran nakon ovog neumesnog komentara, budući da se Džejda već godinama bori s ovim stanjem, pa se popeo na binu i iz sve snage udario šamar Krisu Roku!


Ne stavljaj ime moje žene u svoja j****a usta! — vikao je Smit.


O ovom skandalu danima se raspreda i u stranim medijima i među poznatim ličnostima, koje ne kriju na čijoj su strani. Dok deo njih osuđuje Vila Smita, ima — iako manje — i onih koji su mu ostali odani prijatelji i kolege.


A šta je s filmskim Harijem Poterom?

 

1 / 8 Foto: EPA/MANUEL LOPEZ


Glumac Danijel Redklif juče je bio gost jedne televizijske emisije u Engleskoj, zbog promocije njegovog novog filma "Izgubljeni grad". Na pitanje šta on misli o svemu, odgovorio je vrlo jasno da to, jednostavno, nije njegova stvar i da nikoga ne treba da zanima šta on misli.


Već mi je tako dosadilo slušanje tuđih mišljenja o ovome da stvarno ne želim da budem još jedan koji dodaje svoje mišljenje — rekao je Redklif.


Ipak, on se osvrnuo na to što poznati neretko na svečanosti moraju da sede i smeškaju se dok se neko na bini pred svima šali na njihov račun.


Kad vam se to dešava kao detetu, nikad niste sigurni da li se smeju vama ili s vama — napomenuo je glumac, koji je svetsku slavu stekao još kao dečak. — Tako da izgradite taj metod "Samo ću nastaviti da se smeškam i smejem i možda će uskoro biti gotovo".

 

 

makonda-tracker