Minimalistička kreacija

UROĐENI SEKSEPIL u prvom planu: Hejli Biber u najjednostavnijoj toaleti zapalila CRVENI TEPIH

0

Ljubiteljke modnog minimalizma oduševljene su izborom američke manekenke za dodelu nagrada Gremi

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Pevač Džastin Biber bio je nominovan u osam kategorija za nagradu Gremi, a kući je otišao praznih ruku.


Muzičkoj zvezdi društvo je pravila supruga Hejli Biber, jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, koja je uspela da "ukrade šou" i skrene pažnju svih prisutnih na sebe, posebno na crvenom tepihu pre same ceremonije.


I to bez mnogo muke i komplikovanja!

 

Hejli se pojavila u haljini modne kuće Saint Laurent, za koju su očito kao inspiracija poslužile kultne kreacije iz devedesetih. Reč je o satenskoj toaleti u stilu slip haljina, koja pak nema bretele, već potpuno otkriva ramena. Ona prati liniju tela i na vrlo suptilan način naglašava figuru i Hejlin seksepil, a u donjem delu ima jedva primetan sirena-kroj.


Bela boja, column dizajn i jasne linije... Sve je u duhu minimalizma!

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON


Hejli je uz to ponela nakit brenda Tiffany & Co, uključujući decentne dijamantske ogrlice, efektan prsten i minimalističke viseće minđuše.
 

Ovo je, inače, prvi izlazak na crveni tepih slavne manekenke nakon drame koju je proživela. Naime, ona je nedavno imala stanje slično šlogu, koje se javilo kao posledica kovida.


U četvrtak ujutru sam doručkovala sa svojim suprugom (Džastinom Biberom, prim. aut.), kada sam počela da osećam simptome nalik šlogu i odvedena sam u bolnicu. Našli su mali krvni ugrušak na mom mozgu, koji je uzrokovao nedostatak kiseonika, ali moje telo je to pobedilo na svoj način i oporavila sam se potpuno u narednih par sati. Iako je ovo bio jedan od najstrašnijih momenata koje sam ikad doživela, kod kuće sam i dobro sam. Zahvalna sam svim doktorima i sestrama koji su se brinuli o meni. Hvala svima na lepim željama, brizi, podršci i ljubavi — poručila je Hejli kasnije na društvenim mrežama.
 

 

makonda-tracker