stilizovana

Prvi put u javnosti nakon NESREĆE: Poznata manekenka prošetala u crnoj toaleti koja izgleda SUPERMOĆNO

0

Ona se pojavila sa svojim suprugom, pri čemu je njen stajling privukao mnogo pažnje te su se paparaci utrkivali da je fotografišu. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka i model Hejli Biber pojavila se prvi put u javnosti nakon zdravstvenog problema koji je imala. Kako su mediji pisali ona je imala problem sličan moždanom udaru. 

 

Tako je i 25-godišnja manekenka otkrila da je doživela simptome slične — šlogu! Kako je napisala na Instagramu, ovi simptomi su posledica malog krvnog ugruška na njenom mozgu.

 

 

U četvrtak ujutru sam doručkovala sa svojim suprugom (Džastinom Biberom, prim. aut.), kada sam počela da osećam simptome nalik šlogu i odvedena sam u bolnicu — počela je Hejli.

 

Našli su mali krvni ugrušak na mom mozgu, koji je uzrokovao nedostatak kiseonika, ali moje telo je to pobedilo na svoj način i oporavila sam se potpuno u narednih par sati. Iako je ovo bio jedan od najstrašnijih momenata koje sam ikad doživela, kod kuće sam i dobro sam. Zahvalna sam svim doktorima i sestrama koji su se brinuli o meni. Hvala svima na lepim željama, brizi, podršci i ljubavi.

 

Ovaj zdravstveni problem usledio je nekoliko nedelja nakon što se Džastin Biber zarazio virusom korona, što je inicijalno navelo doktore da pomisle kako je to uzrok i njenog stanja.

 

Međutim, sada se prvi put pojavila u javnosti i to vrlo lepo stilizovana.

 

1 / 4 Foto: Uk Team / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Hejli je odlučila da ponese crnu dugu haljinu koja se vezuje na leđima. Ovakvim modelom uspela je da istakne svoju vitku figuru. Najseksepilniji momenat ovog autfita bio je dekolte koji je haljina pravila. 

 

Ona je odlučila i da popuni deo kod grudi decentnim nakitom, odnosno ogrlicama koje potpisuje modna kuća Tifani. Vrlo upečatljive bile su i čizme sa špicastim vrhom koje nisu od sjajnog materijala. Te čizme potpisuje modna kuća Magda butrym koje koštaju oko 1.200 evra. 

 

Na kompletan stajling dodala je i jednostavnu frizuru, odnoso samo je zavezala visoki rep i dodala vrlo svedenu šminku. 

 

U ovoj šetnji joj je društvo pravio suprug Džastin Biber. 

 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

 

 

 

 

makonda-tracker