trendi

Jednostavna, a ipak — MAMI SVE POGLEDE: Mini-suknja Hejli Biber na koju nisu ravnodušni ni muškarci ni žene

0

Proslavljena manekenka i supruga pevača Džastina Bibera obožava odeću zelene boje, a u zelenom kutku njenog garderobera našao se i jedan model kratke suknje za koji smo sigurni da ćemo ga često viđati ubuduće

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Manekenka Hejli Biber često i rado nosi zelene odevne komade, a nije joj strano ni da se pojavi od glave do pete u zelenoj boji ili da izdanju bez ijednog predmeta ove boje doda torbicu boje limete!


Deo njenog zelenog modnog sveta jeste i neobičan komplet u kom se pojavila pre nekoliko dana, kada su je paparaci u Majamiju primetili ispred jednog poznatog i luksuznog restorana.

 

Lepa Hejli odabrala je za ovu priliku zanimljiv dugački strukirani sako brenda Ganni nazvan Hourglass zbog svog oblika peščanog sata kojim se ističe struk. Ispod njega Hejli je ponela Agr dvodelni set sastavljen od pletenog kratkog topa i duboke mini-suknje. Upravo je ovaj poslednji komad privukao najviše pažnje modnih znalaca, a u pitanju je jednostavan model pripijen uz telo napravljen od moher-vune i sa strečom. Samo suknja košta nešto više od 920 dolara, dok za top treba dodati još skoro 580 dolara! Hejli se opredelila za boju limete, jednu od svojih omiljenih u čarobnoj paleti zelenih nijansi, a u pitanju je sjajan izbor koji joj je omogućio da istakne i svoj preplanuli ten i savršeno izvajane noge.

 

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Manekenka je uz to kombinovala crne mokasine s platformama koje nose potpis brenda Marni od skoro 1.000 dolara i hobo crnu tašnicu modne kuće Yve Saint Laurent čija cena iznosi gotovo 2.000 dolara.

 

 

makonda-tracker