sve je podelila

Ima 25 godina i doživela je stanje nalik — ŠLOGU: Nove vesti o zdravstvenom problemu Hejli Biber zabrinule su svet

1

Nakon što su manekenku Hejli Biber hospitalizovali, oglasila se i podelila detalje zdravstvenog stanja.

foto: NINA PROMMER/EPA-EFE
foto: NINA PROMMER/EPA-EFE

Manekenka Hejli Biber hospitalizovana je i ukazana joj je hitna medicinska pomoć. Kako su naveli najpre strani mediji, ona je imala problema koji su, po svojoj prirodi, karakteristični za starije osobe, a ne za mlade u dvadesetim godinama.

 

 

25-godišnja manekenka je potvrdila pisanja medija, pa otkrila da je doživela simptome slične — šlogu! Kako je napisala na Instagramu, ovi simptomi su posledica malog krvnog ugruška na njenom mozgu.

 

U četvrtak ujutru sam doručkovala sa svojim suprugom (Džastinom Biberom, prim. aut.), kada sam počela da osećam simptome nalik šlogu i odvedena sam u bolnicu — počela je Hejli.

 

Našli su mali krvni ugrušak na mom mozgu, koji je uzrokovao nedostatak kiseonika, ali moje telo je to pobedilo na svoj način i oporavila sam se potpuno u narednih par sati. Iako je ovo bio jedan od najstrašnijih momenata koje sam ikad doživela, kod kuće sam i dobro sam. Zahvalna sam svim doktorima i sestrama koji su se brinuli o meni. Hvala svima na lepim željama, brizi, podršci i ljubavi.

 

1 / 13 Foto: Instagram Printscreen

 

 

Ovaj zdravstveni problem usledio je nekoliko nedelja nakon što se Džastin Biber zarazio virusom korona, što je inicijalno navelo doktore da pomisle kako je to uzrok i njenog stanja. 

 

Par je u braku od 2018. godine, a prošle nedelje su proslavili pevačev rođendan.

 

— Srećan rođendan, dušo moja. Mnogo jeneverovatnih i lepih stvari u ovom životu, ali najlepše je što mogu da ih preživljavam sa tobom.

 

Nedavno se pisalo o problemima u njihovom braku, a Hejli je rešila da stane na put nagađanjima i tračevima.

 

Imali smo mnogo razgovora poput: koji su naši planovi, gde želimo da budemo za toliko i toliko godina, uvek smo pričali o tome da želimo da uđemo mladi u brak i da budemo mladi roditelji, ali... nije sve onako kako maštate — rekla je Hejli.

 

 Ali, jedno znam. Donela sam odluku. Znam koliko jako i dugo volim ovu osobu i da neću odustati od njega — zaključila je manekenka.

 

 

makonda-tracker