dopadaju li se vama?

Katastrofa ili modno remek-delo? Hejli Biber ima najzavodljiviju haljinu decenije i NAJČUDNIJE ČIZME sezone

0

Čuvena manekenka i supruga pevača Džastina Bibera nekrunisana je street style kraljica, ali kada prilika zahteva ona i te kako ume da zasija u glamuroznom izdanju... ali i da ga pomeša s motivima ulične mode!

foto: Uk Team / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Uk Team / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supermodel Hejli Biber (25) među zapaženijim je lepoticama u parizu ovih dana, gde se zbog Nedelje mode sjatio modni krem iz svih delova sveta.


Američka manekenka više puta je ostavila bez daha svojim izdanjima, a sada je ostavila utisak uz pomoć vintidž haljine italijanske modne kuće Gucci, iz kolekcije za proleće i leto 2005.

 

Hejli je postigla savršen balans statement i ženstvenog oblačenja uz pomoć modela koji podseća na slip haljinu, pre svega zahvaljujući činjenici da je napravljena od svetloroze satena. Nesvakidašnja toaleta ima naglašen dekole, potpuno je pripijena uz telo i savršena za svečanije prilike, a dodatno naglašava struk efektnim naborima.


Ipak, iako biste uz ovo očekivali svedene i elegantne salonke ili sandale, Hejli je razmišljala sasvim drugačije – kako i priliči generaciji Z!

 

1 / 5 Foto: Uk Team / Shutterstock Editorial / Profimedia


Manekenka je, naime, ponela masivne čizme s platformama i vrlo visokim i punim potpeticama jednako zanimljivog dizajna. Reč je o crnim čizmama uz nogu koju potpisuje brend Naked Wolfe čija cena iznosi skoro 360 evra i koje biste pre očekivali u kombinaciji s teksas suknjom ili skinny farmerkama, ali Hejli je rešila da ih uklopi uz elegantnu toaletu.

 


Inače, iako je dugo koristila pomoć stiliste, Hejli u poslednje vreme preferira da se sama dotera.


Na početku se oslanjala na mene više nego danas – otkrila je manekenkina bivša stilistkinja Miv Rajli. – Sada ima neverovatan ukus i ideje, pa je sve što vidite mešavina naših mišljenja. Mnogo puta joj kupim nešto, a ona to odnese kući i ponese na nov način.

 

Da li je ovaj autfit izašao iz Hejline mašte ili ga je osmislila Rajlijeva, ne znamo, ali jedno je sigurno – nije prošla nezapaženo pariskim ulicama.

 

 

 

makonda-tracker