uputila važnu poruku

"Nek smrša 15 kg pre nego što izađe sledeći put!" Pevačica PONOVO na meti uvreda, a njen odgovor SVAKO mora da pročita

0

Svaki put kad je uhvate na plaži, atraktivna pevačica suočava se s neprijatnim komentarima

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Popularna pevačica Kamila Kabeljo nađe se na meti negativnihi kometara svaki put kada je paparaci primete na plaži, a tako je bilo i kada je pre nekoliko dana uhvaćena u Majamiju.


Šarmantna muzička zvezda nosila je minijaturni tigrasti bikini i uživala u lepom vremenu, da bi je potom na društvenim mrežama dočekale njene fotografije i vrlo neprijatni komentari iz celog sveta.

 

"Kamila, izgledaš kao mladunče kita", "Hitno joj je potrbna teretana", "Ona definitivno nije primer osobe koja se pravilno hrani", "Nek smrša 15 kilograma pre nego što sledeći put izađe do plaže"... neki su od užasnih komentara s kojima se Kamila suočila.

 

1 / 3 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Pevačica nije želela da ostane nema na njih, pa je potom poručila na Instagramu:


Svaki put kad odem u ovaj plažni bar u Majamiju budem na meti paparaca, nekako uvek saznaju kad dođem. Uhvate me u bikiniju i osetim se vrlo ranjivo i nespremno. Nosila sam premali bikini i nisam obraćala pažnju na to kako izgledam, da bih potom videla svoje fotografije na društvenim mrežama i sve te komentare i uznemirila sam se.


Ona je otkrila kako se u ovakvim trenucima bori s neprijatnošću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)


Podsetila sam sebe da je na moje samopouzdanje to uticalo kada sam razmišljala iz ugla kulture, a ne iz svog. Kulture koja je toliko navikla na to kako izgleda "zdravo" žensko telo da je potpuno zaboravilo na to šta je realnost za većinu žena. Fotošop, restriktivne dijete, prekomerno vežbanje i biranje uglova iz kojih nam tela izgledaju potpuno drugačije nego u tom trenuku i u prirodnom stanju, kada da udahnemo, kada da jedemo, kada da dopustimo talasima da nas "tuku"... Podsećam sebe na to, sluđam podkaste o intuitivnoj ishrani, pratim žene koje prihvataju svoj celulit, strije, stomak, nadimanje i oscilacije težine.. A ipak. Ja sam slobodna žena u dvadesetim, usred gomile promocija i želim da se osećam kao neko ko izgleda lepo — požalila se Kamila.

 

Ona je istakla da je,s premna za paparace, otišla na obalu u novom bikiniju, da je stavila sjaj za usne, da je jedva disala koliko je uvlačila stomak i da nije bila u stanju ni da se nasmeši dok se pretvarala da ne vidi ljude koji je fotografišu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)


Videla sam grupu dece koja su se kikotala dok su ih obarali talasi — bez naočara za sunce, bez nakita, bez samosvesti, samo nevinost dece, a to je sve osećaj koji sam uvek imala kad sam išla u prirodu — otkrila je Kamila. —Znala sam da ću izgledati "dobro" na fotografijama i mislila sam da ću se osetiti ispunjeno, a ipak nikada se nisam gore provela na plaži.


Ona je priznala da još uvek nije došla do toga da ne haje za tuđe mišljenje.


Intelektualno, znam da to kako izgledam ne određuje koliko sam srećna, zdrava ili seksi. Emocionalno, poruke koje dobijam od sveta glasno odjekuju u mojoj glavi — iskrena je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

 

Ovo, inače, nije prvi put da se Kamila suočava s ovakvim komentarima. Kao što je i napisala, svaki put kad u Majamiju ode na plivanje, dogodi se isto,  a prošli put kada su je izvređali na društvenim mrežama veliki broj njenih pratilaca skočio je u Kamilinu odbranu.

 

"Telo Kamile Kabeljo je tako savršeno", "Ono što vidite na Instagramu nije realnost, ovo je ženska realnost", "Ovako izgleda normalno žensko telo", "Kamila Kabeljo je prelepa, njeno telo je savršeno takvo kakvo jeste", poručivali su njeni fanovi.

 

Hvala vam na ljubavi juče i danas. Volim vas sve — poručila je Kamila.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Pevačica je, inače, poznata po tome što zrači samopouzdanjem i ne opterećuje se time šta će drugi misliti o njenom telu i više puta je u javnosti ponosno pokazala kako žensko telo zapravo izgleda.

 

Iskreno, isprva sam bila ekstremno nesigurna. Pitala sam se kako moje fotografije izgledaju. "Moj celulit! O, ne. Nisam uvukla stomak!" Ali tada sam shvatila da je normalno da postoje loše fotografije i loši uglovi, da moje telo nije napravljeno od kamena i mišića... Tužno je što veliki deo devojčica i tinejdžerki odrasta u svetu koji zahteva savršenstvo, a ono čak ni ne postoji — objasnila je ona tada.

 

 

makonda-tracker