iskreno

"Uvlačim stomak od 11. godine!" Najnovija fotografija slavne glumice ostavila sve bez reči

1

Mnogima je prva asocijacija na ovu holivudsku glumicu scena u kojoj ona izvodi striptiz u filmu "Istinite laži", a sada smo je videli u nešto drugačijem izdanju — i ona se njim ponosi!

foto: Instagram
foto: Instagram

Slavna glumica Džejmi Li Kurtis (62), zvezda serijala "Noć veštica" i mnogih drugih filmova od početka karijere važi za jednu od fatalnih dama Holivuda.


Sada je zato mnoge iznenadila kada se pojavila u izdanju koje nije tipično za nju: na Instagramu je pozirala sede kose i s paž frizurom, nije odevena u svom stilu, a u prvom planu je stomak. Iako je u pitanju samo scena sa snimanja novog filma, Džejmi je osetila potrebu da uputi važnu poruku svetu.

 

U svetu postoji industrija koja krije stvari. Korektori. Korseti. Fileri, odeća. Ekstrenzije za kosu. proizvodi za kosu. Sve to skriva ko smo mi zapravo. A ja sam na setu objasnila: ne želim više ništa da skrivam! Uvlačila sam stomak od 11. godine — onda kada postaješ svesna da postoje momci i tela, a pantalone su užasno uske. Upravo zato sam odlučila da opustim svaki mišić koji sam grčevito držala da bih sakrila realnost. To je bio moj cilj i nikad se nisam osećala slobodnije — napisala je glumica.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Ona je i ranije pričala o nametnutim idealnima lepote i nerealnim očekivanja. Kako je istakla jednom prilikom, fileri, operacije i filtriranje fotografija su opsesivni trendovi.


Kad jednom uradiš nešto svom licu, to više ne možeš popraviti. Probala sam estetsku hirurgiju. Nije mi pomogla, ali zbog nje sam postala zavisna od tableta, a danas sam "čista" već 22 godine — ispričala je Džejmi Li Kurtis tada.

 

 

makonda-tracker