ne mari za komentare

OVAKO IZGLEDA NORMALNO ŽENSKO TELO! Lepa pevačica ponosno pokazala celulit i stomačić i izazvala BURU na internetu

0

Kubansko-američka pevačica uživala je na plaži sa svojim slavnim dečkom, potpuno nesvesna da je paparaci prate u stopu i da će izazvati pravi mali rat na društvenim mrežama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uvek nasmejana Kamila Kabeljo i pevač Šon Mendez ovih dana uživaju u Majamiju, gde su viđeni kako se baškare na plaži. Kako to obično biva sa svetskim zvezdama, fotografije su se odmah proširile internetom, a u centru pažnje našlo se telo dvadesetčetvorogodišnje pevačice.


Ona je nosila plavi bikini, a korisnicima društvenih mreža nije dopala činjenica da ova mlada lepotica ima celulit i stomačić. Vrlo brzo pojavili su se ružni i negativni komentari na račun Kamilinog izgleda, pa dok je neki nazivaju gojaznom, drugi komentarišu da za njeno telo nije bikini, treći smatraju da hitno mora u teretanu... Naravno, ima i onih koji su stali na stranu pevačice.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


"Telo Kamile Kabeljo je tako savršeno", "Ono što vidite na Instagramu nije realnost, ovo je ženska realnost", "Ovako izgleda normalno žensko telo", "Kamila Kabeljo je prelepa, njeno telo je savršeno takvo kakvo jeste"... neki su od komentara.


Pevačica se potom zahvalila svojim fanovima na podršci.


Hvala vam na ljubavi juče i danas. Volim vas sve — poručila je Kamila.

 

Pevačica je, inače, poznata po tome što zrači samopouzdanjem i ne opterećuje se time šta će drugi misliti o njenom telu i više puta je u javnosti ponosno pokazala kako žensko telo zapravo izgleda.

 

Iskreno, isprva sam bila ekstremno nesigurna. Pitala sam se kako moje fotografije izgledaju. "Moj celulit! O, ne. Nisam uvukla stomak!" Ali tada sam shvatila da je normalno da postoje loše fotografije i loši uglovi, da moje telo nije napravljeno od kamena i mišića... Tužno je što veliki deo devojčica i tinejdžerki odrasta u svetu koji zahteva savršenstvo, a ono čak ni ne postoji — objasnila je ona.

 

 

makonda-tracker