zapanjila svet

Ema Tompson ne želi da žrtvuje zdravlje zbog karijere: Neke glumice skoro UOPŠTE ne jedu

0
Britanska glumica je osula paljbu po holivudskim producentima istakavši da oni direktno utiču na sve zastupljeniju anorekciju među slavnima.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona je jedna od naših (a ne sumnjamo i vaših) omiljenih britanskih glumica, a takođe je žena bez dlake na jeziku. To je valjda Britankama u krvi - Džudi Denč, Helen Miren, Džoan Kolins, podugačak je spisak dama koje hrabro iznose svoje stavove, piše Elle.

 

Ema se ovoga puta u razgovoru za švedski šou Skavlan osvrnula na gorući trend i problem Holivuda, zbog kog nikada, kako kaže u intervjuu, nije mogla da se preseli tamo. Po rečima 57-godišnje dive, Holivud ima veliki problem s anoreksijom, a neke glumice skoro da uopšte ne jedu.

 

Životna priča: Ema Tompson - Ledena dama vatrenog srca

 

- To je stari problem, ali u poslednje vreme biva sve gori. Sećam se kada sam snimala filma Brideshead Revisited, radila sam s jednom prelepom glumicom kojoj je u jednom trenutku prišao producent film. Bila sam šokirana kada sam čula kako ju je upitao da li bi razmislila da smrša malo!!? Srećom, koleginica je kategorično odbila, a ja sam mu prišla i izjavila kako ću napustiti snimanje ukoliko još jednom bude insistirao na mršavljenju!

 

Thompson je pomenuti film snimala 2008. godine pored zvezda kao što su Feliciti Džouns, Hejli Etvel i Greta Skaki, pa možemo samo da pretpostavimo kojoj od njih je upućen dobronamerni savet.

 

Glumica koja je majka dvoje dece takođe se prisetila momenta kada je jednog američkog producenta pitala: Da li želite da budem model ili glumica?

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker