dve godine su bili nerazdvojni

Uz suze i poljupce — došao je kraj: Raskinuo jedan od omiljenih parova u svetu slavnih

3

Muzički par koji je bio nerazdvojan pune dve godine stavio je tačku na svoju ljubav, o čemu su lično obavestili svoje fanove

foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kubansko-američka pevačica Kamila Kabeljo (24) i kanadski pevač Šon Mendez (23) saopštili su u sredu uveče da su raskinuli. Par se oglasio putem Instagrama, i to zajedničkim saopštenjem.


Hej, ljudi, odlučili smo da okončamo svoju romantičnu vezu, ali naša ljubav jednog prema drugom kao prema ljudima jer jača nego ikad — naveli su. — Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo to da budemo. Cenimo vašu podršku od samog početka i nastavljamo dalje. Kamila i Šon.

 

Njih dvoje su, inače, nedavno uslikani u jednom restoranu dok su doručkovali, a sve vreme su ozbiljno razgovarali, nakon čega je pevačica zaplakala.

 

1 / 7 Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Vest o raskidu ipak stiže iznenada, budući da je par nedavno viđen kako razmenjuje nežnosti u Majamiji biču. Pre izvesnog vremena se spekulisalo čak i da su se Mendez i Kabeljova verili, što je ona demantovala istakavši da je prsten koji je nosila na prstu na koji se obično stavlja verenički zapravo najobičniji prsten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)


Kunem se bogom, ja ne znam na kom prstu se nosi verenički prsten, tako da ih stavljam i na njega — rekla je ona u emisiji kod Džimija Falona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)


Par je prvi put doveden u vezu u julu 2019. godine, nakon što su sarađivali na hitu Señorita, a od tada su nerazdvojni. Gotovo iz dana u dan paparaci ih viđaju kako razmenjuju nežnosti na ulicama i plažama širom Amerike, a a više puta su pričali o svojoj sreći, a na početku pandemije virusa korona sve vreme su provodili zajedno u samoizolaciji.

 

 

makonda-tracker