nije baš promislila

Da je znala ko će se oglasiti, ćutala bi: Kim Kardašijan dala ženama POSLOVNI SAVET zbog kog je planeta od danas PREZIRE

1

Rijaliti zvezda i poslovna žena Kim Kardašijan izaziva oprečne reakcije, ali niko ne može da joj, voleli je ili ne, ospori uspeh. Za kratko vreme, ona je izgradila poslovnu imperiju koja ju je učinila milijarderkom, a Kim je sada rešila da otkrije svoju tajnu... A onda su se čula poruka kojoj se nije nadala!

foto: Instagram
foto: Instagram

Od devojke koja je trčkarala za svojom školskom drugaricom Paris Hilton i nosila joj ofingere do najpoznatije i najuticajnije žene na svetu – tako je izgledao život i put Kim Kardašijan (42). Od žene čijem stilu su svi smejali do žene koja krasi naslovnicu magazina Vogue. Od žene koja nije bila pozivana na prestižne događaje do žene koja je glavna zvezda najvažnijih okupljanja slavnih u Holivudu. Sve to i još mnogo više je Kim Kardašijan, ali je još nešto: privilegovana i potpuno nesvesna toga koliko je imala sreće i dobre početne pozicije.


Ovih dana Kim je vrednija nego ikada: priprema novi rijaliti šou za Hulu, uskoro će postati advokatica, a strani mediji pišu da je njen brend donjeg veša SKIMS za proteklih devet meseci udvostručio svoju vrednost.

 


Očekivano, Kim je postala žena kojoj se obraćaju za poslovni savet, ali niko nije očekivao onaj koji je dala. Naime, u razgovoru za časopis Variety, Kim je istakla:


Imam najbolji mogući savet za poslovne žene. Podignite svoje j****o d**e i radite. Imam osećaj da ovih dana niko neće da radi!

Njen predlog izazvao je mnogo reakcija na društvenim mrežama, a one su, pretpostavljate, negativne.

 

1 / 13 Foto: Profimedia


"Samohrane majke koje rade dva posla upravo čitaju kako im Kim kaže da treba da rade više", "Voleo bih da sam se rodio toliko bogat da mogu samo da idem okolo i pričam gluposti", "Žena koja se proslavila porno snimkom nam drži lekciju o biznisu", "Nema svako želudac da radi ono što si ti radila da bi bila uspešna", "Rodila se u porodici milionera, odrasla s Paris Hilton i Nikol Riči i sve joj je palo s neba, ali mi treba da radimo više"... pišu ogorčeni korisnici društvenih mreža.

 

Kim Kardašijan
foto: Instagram

Međutim, nisu se oglasili samo ljuti tviteraši, već je među onima koji su komentarisali Kiminu izjavu i Džesika de Fino, devojka koja je nekada radila na razvoju aplikacija za Kim Kardašijan.


Bila sam urednik u Kardašijan aplikacijama u Los Anđelesu 2015, radila samo danonoćno i vikendima, a mogla sam sebi da priuštim samo namirnice iz prodavnice "sve za 99 centi", prijavljivala sam da sam bolesna više nego jednom jer nisam imala za benzin da dođem automobilom na posao i ukorili su me kad su saznali da radim još jedan posao – prokomentarisala je Džesika.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker