neočekivana ljubav

Upoznali su se na simpatičan način: Glumac i njegova 38 GODINA MLAĐA supruga oduševili svet, a ovo je njihova priča

2

U Londonu je sinoć održana večera povodom predstojeće dodele nagrada BAFTA, a iako je ona okupila ogroman broj slavnih, najviše pažnje privukao je vremešni glumac, koji je došao sa svojom mladom suprugom.

foto: Jessica Sherman/London Ent / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Jessica Sherman/London Ent / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudski glumac Patrik Stjuart (81) jedno je od omiljenih imena u svetu filma i televizije, a on je uvek intrigirao i svojim privatnom životom.


Pored višedecenijskih spekulacija o njegovom odnosu s kolegom Ijanom Mekelenom, za kog on uvek ističe da je njegov najbolji prijatelj u životu, tu su i njegove veze sa ženama. Glumac se ženio tri puta — najpre je 24 godine bio u braku sa Šejlom Falkoner, potom tri godine s producentkinjom Vendi Neus, da bi zatim pronašao sreću u zagrljaju znatno mlađe Sani Ozel.

 

Upravo je sa Sani (43) Patrik sinoć prisustvovao svečanoj večeri upriličenoj u čast predstojećoj dodeli BAFTA nagrada. Patrik je za ovu priliku odabrao klasično crno odelo s belom košuljom, dok je Sani izgledala zanosno u haljini modne kuće Mugler, čuvenom vintidž modelu nazvanom Vampire.

 

Sani Ozel, Patrik Stjuart
foto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par se sve vreme držao za ruke i nasmejan pozirao okupljenima, a glumac je izgledao nešto sigurnije. Kako Sani priznaje, još uvek joj nije lako da se navikne na paparace i pažnju koju sa sobom nosi brak s velikom holivudskom zvezdom.


Uvek kad dođe trenutak da odemo na neko otmeno mesto, na dodelu Emija ili BAFTA nagrada, ja se još uvek osećam kao ona devojka iz Rena koju vodi džentlmen kakav je Patrik. Iskreno, nadam se da ću sačuvaj taj osećaj zauvek — rekla je Sani pre nekoliko godina.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN


Ozelova je, inače, nenaviknuta na ovakvu pažnju i glamur jer je u svet slavnih zakoračila tek nakon što je uplovila u vezu s Patrikom Stjuartom. Par se upoznao 2008. godine u Bruklinu, u vreme kad je Stjuart boravio u Americi zbog rada na predstavi "Magbet" na Bruklinskoj muzičkoj akademiji. Sani je tada radila kao konobarica, a ćaskanje je započelo upravo o predstavi.

 

Ljubazno mi je rekla da bi volela da gleda "Magbeta", u kom sam igrao tada, i ja sam joj dao svoj broj telefona. To je bio jedini put u životu da sam uradio tak nešto, uvek sam imao pravilo da broj telefona dajem samo ljudima koje poznajem. Ali intuicija je sve u ovakvim situacijama. Ja sam osetio da razgovaram s finom, inteligentnom, zanimljivom i prelepom ženom, a retko se spoje svi ovi elementi — ispričao je jednom prilikom glumac.

 


Uskoro su počeli da se viđaju neobavezno, ali vrlo brzo se rodila ljubav, pa su 2012. počeli da žive zajedno u Bruklinu. Već naredne godine su se verili, a ubrzo su se i venčali, a veremoniju je vodio Stjuartov najbolji prijatelj i čuveni glumac Ijan Mekelen.


Sani se, inače, sve vreme bavi muzikom, još od 1989. godine, ali bez mnogo uspeha. Prvi studijski album snimila je 2015. godine, a drugi pet godina kasnije. Pevačica je i kompozitorka, a preferira bluz i soul fank.


Mnogi se pitaju kako razlika u godinama utiče na njihov odnos, a oni kažu — potpuno je nevažna!


On je tako mladog duha, a pretpostavljam da sam ja stara duša, jednostavno smo premostili taj jaz. Ne primećujemo. On je čak u boljoj formi od mene, što me ponekad naljuti — rekla je Sani jednom.

 

 

makonda-tracker