Srećan 77!

Patrik Stjuart: Jednom gospodin, uvek gospodin (FOTO)

Britanski pozorišni i filmski glumac obeležio je mnoga ostvarenja, te ga generacije i generacije pamte po fantastičnim ulogama koje je tumačio. Odrastao je u siromašnoj porodici. Usresređenost, fokusiranost - nasledio je od oca, koji je bio vojno lice. Takođe, otac je uticao i na njegov pogled na svet u globalu, politička mišljenja i ideologiju, jer je porodica patila zbog nasilja od strane nekadašnjeg majora...

0
1 / 5 Foto: Profimedia

Moj otac je bio moćan čovek. Pričalo se da kada se on pojavi ptice prestaju da pevaju. Odavno sam shvatio kako je uspeo da se nekako... integriše u ono što ja radim. Za 'Mekbeta' sam pustio brkove, na primer. Moj otac ih nije nosio, ali pre nego što sam izašao na scenu pogledao sam se u ogledalo i video svog oca kako gleda u mene."

Nikad nećete pogoditi koji slavni glumac se krije iza lica ove simpatične starice! (FOTO)

 

Patrik Stjuart 13. jula tekuće godine proslavlja rođendan, te hrabro gazi osmu deceniju života. Startrek, Iksmen... Samo su neka od ostvarenja koje je svojim prisustvom upriličio. Ženio se tri puta i ima dvoje dece. Uvek uglađen, naizgled miran i staložen, on je jedan od velikih glumaca koje ni vreme neće uspeti da izbriše.

makonda-tracker