uživaju na plažama brazila

RAZLIKA U GODINAMA NE PREDSTAVLJA IM PROBLEM: Glumac ne krije koliko je zaljubljen u svoju 3 DECENIJE MLAĐU izabranicu

3

Poznati glumac Vensan Kasel (54) ume da uživa sa svojom 30 godina mlađom suprugom Tinom (24). Paparaci su ih snimili na plaži u Brazilu.

foto: profimedia
foto: profimedia

Koliko ovaj par voli Brazil, najbolje govori i činjenica da su ćerki dali ime Amazoni. Kako je tada Vensan Kasel objavio na Instagramu, njihova ćerkica ime je dobila u čast Brazila u kojem supružnici borave većim delom godine.

Vensan i Tina venčali su se u avgustu 2018. godine, a već naredne dobili dete.

 

Kada se prvi put pročulo da je Kasel u novoj ljubavnoj vezi posle Monike Beluči, svi su se pitali ko je ta žena koja je mogla da zameni jednu od najlepših glumica sveta.


Vensan Kasel je živeo 18 godina s italijanskom filmskom zvezdom. Krajem avgusta 2013. godine, italijanske novinske agencije izvestile su da se najmoćniji filmski par razvodi. 2013. godine, glumac je odlučio da se preseli u Brazil, u Rio de Ženeiro. Kao jedan od razloga raspada braka sa Monikom navođen je i taj što ona nije htela da se preseli u Brazil, koji je Vensan toliko voleo.

1 / 5 Foto: profimedia

Vensan je Tinu upoznao na Ibici za vreme praznika, 2015. godine. Manekenka je jednom pomenula da nije ni znala da je Vensan glumac.

 

- Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu - objasnila je Tina.

 

Kao i Monika Beluči, Tina je odrasla u Italiji. Otac joj je rodom iz Maroka, a majka rođena i odrasla na Siciliji. Kako kaže Tina, njeni roditelji su zajedno više od 25 godina, a što se braka tiče, njihova zajednica je za nju ideal i uzor.

 

Tina je u avgustu 2016. godine na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju sa Vensanom nastalu na plaži na Ibici. Komentari su bili strašni: mnogi su kritikovali glumca zbog ogromne razlike u godinama. Neki su govorili kako je mlada manekenka njegov hir srednjih godina. Za to vreme Vensan je ćutao i nije davao izjave za štampu.

 

Prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti desilo se 30. novembra 2016. godine. Par je prošetao crvenim tepihom, dok se Vensan osmehivao zadovoljno.

Tina obožava da na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije, a njemu to nimalo ne smeta. On njene fotografije često komentariše rečima: "Moja ljubav", ili "Obožavam te".

 

 

makonda-tracker