nije im prvi put

DECENIJAMA SU NAJBOLJI PRIJATELJI: Glumci se nežno poljubili na crvenom tepihu i ŠOKIRALI sve (FOTO)

0

Slavni umetnici nikada nisu krili koliko su bliski, a stariji od njih je pre nekoliko godina čak venčao svog prijatelja s 38 godina mlađom pevačicom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije tajna da su ser Patrik Stjuart (79) i ser Ijan Mekelen (80) najbolji prijatelji, i to već decenijama. Obojica su svoje karijere započeli u pozorištu i u približno vreme nastavili dalje u svet televizije i filma, a u prošlosti su često sarađivali.

 

S obzirom na to da mnogo vremena provode zajedno, ne čudi što je Patrik Stjuart ogromna podrška svom prijatelju koji se još 1988. godine deklarisao kao gej. Jedan od načina na koji se njih dvojica udruženo bore za prava LGBT osoba jesu i poljupci koje su više puta razmenjivali pred paparacima kao svojevrsnu poruku, a to se dogodilo i pre nekoliko dana.

 

Na londonskoj premijeri Stjuartovog novog filma Star Trek: Picard, glumci su se zagrlili i nežno poljubili pred ogromnim brojem okupljenih novinara i fotografa.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

S njima u društvu bila je i Stjuartova supruga Sani Ozel (41), američka pevačica s kojom je legendarni glumac u braku od 2013. godine, a venčao ih je upravo njegov prijatelj ser Ijan Mekelen.

 

 

makonda-tracker