od početka privlače pažnju

Zavoleli su se kad je on imao 18, a ona 42 godine: Ljubavna priča jednog od najzgodnijih glumaca sveta i njegove supruge

0

Atraktivni britanski glumac Aron Tejlor-Džonson, kog ste gledali u velikom broju uspešnih filmskih ostvarenja, ove godine proslavlja deceniju srećnog braka sa svojom suprugom, a najnovije paparaco fotografije pokazuju da je par srećniji nego ikad.

foto: Image Press Agency/Avalon.red / Avalon / Profimedia
foto: Image Press Agency/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Pažnju svetske javnosti Aron Tejlor-Džonson skrenuo je na sebe ulogom u filmu "Fajter" ("Kick-Ass"), kada su osvojio srca tinejdžerki širom sveta, da bi potom igrao u "Ani Karenjinoj", "Osvetnicima", zatim u filmu "The King's Man: Početak" i mnogim, mnogim drugim. Za sve to vreme, on je, na žalost svojih obožavateljki, bio zaljubljen do ušiju.


Godinu dana pre objavljivanja "Fajtera", Aron je igrao u drami "Dečko koji ne obećava", rediteljke Sem Tejlor-Vud, koju danas znamo kao Sem Tejlor-Džonson. On je tada imao 19 godina, a režiserku je upoznao godinu dana ranije, na kastingu, kada mu je bilo 18. To je, kako i sam priznaje, za njega bio sudbonosan trenutak.

Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio ― istakao je Aron jednom prilikom.

 

Aron Tejlor-Džonson, Sem Tejlor-Džonson
foto: Johnson / Goff Photos / Profimedia

Kako su mediji pisali, dugo se spekulisalo da su se Sem i Aron poznavali i pre toga, dok je on bio mlađi, jer je ona prijateljica njegove porodice, ali to nikad nisu potvrdili.

 

Sem se tada oporavljala od razvoda od trgovca umetninama Džeja Džoplinga, s kojim ima dvoje dece, a mladi glumac je ostavio utisak na nju čim ga je videla. Navodno je kasting za ulogu Džona Lenona održan u njenoj kući, baš na dan kad se iseljavala iz porodičnog doma, jer je Aron samo tog dana bio slobodan.


Bilo je tako neprijatno... Na kraju sam morala da kažem: "Okej, dođi kod mene kući". Otvorila sam vrata Džonu Lenonu. Odmah sam znala da je on taj ― rekla je režiserka.


Ovaj trenutak odredio je dalje njihove živote, a Aron ističe da će ga zauvek pamtiti detaljno.


Svega se sećam vrlo, vrlo jasno. Znam tačno šta je imala na sebi. Belu majicu koju i dalje ima i koju volim. To mi je definitivno promenilo život, iako ne na način na koji sam očekivao ― ispričao je glumac jednom prilikom.


Ovaj par neretko privlači pažnju zbog razlike u godinama, ali Aron ističe da je nikad nije primećivao.

 

Sem Tejlor-Džonson, Aron Tejlor-Džonson
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kad sam upoznao Sem, već sam živeo drugačije nego moji vršnjaci, nisam se osećao kao da sam tog uzrasta. Jednostavno, osećam da smo na istoj talasnoj dužini ― rekao je zgodni glumac u jednom intrevjuu.


Odmah smo uspostavili vezu ― potvrdila je Sem jednom za The Sunday Times.


Oni tvrde da se za vreme snimanja filma između njih ništa nije dogodilo, ali i da su svi na setu bili svesni hemije koja vlada između njih dvoje. Čim je snimanje završeno ― Aron je zaprosio Sem!


Kad smo završili, rekao mi je da će me oženiti. Nikad nismo bili na sastanku, nikad se nismo poljubili ― ispričala je ona.


I u minut godinu dana nakon što smo se sreli, tačno jednu godinu, u minut, kleknuo sam i zaprosio je ― otkrio je jednom prilikom Aron. ― Odmah sam znao da je ona osoba s kojom želim da provedem ostatak života. Znao sam da s njom želim porodicu, znao sam da želim decu, a mesec dana kasnije nosila je naše prvo dete.

 

Aron Tejlor-Džonson, Sem Tejlor-Džonson
foto: - / IPA / Profimedia

Par je u julu 2010. dobio ćerku Vajdu Rej, kada je Aron imao 20 godina, a dve godine kasnije stigao je i sin Romi Hero. Iste godine, 2012, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a glumac je uzeo suprugino prezime ― do tada je bio Aron Džonson, a tada je dodao Tejlor svom imenu.


Ne vidim zašto žena mora da uzme muškarčevo prezime. Želeo sam da budem deo nje koliko je ona želela da bude deo mene ― rekao je glumac.


Glumac, inače, u blizini srca ima tetovažu s imenom svoje supruge, a oboje su tokom svog srećnog braka pričali o skladu u kom uživaju, jer se dopunjuju se na sjajan način.


Kod Arona je odlično to što je srećan i s tim da ne radi nego da ostane kod kuće s decom dok ja idem na posao ― ispričala je jednomm režiserka. ― Čak se i svađamo oko toga! On kaže: "Ne, ne, hoću da budem tata koji ostaje kod kuće, koji kuva i vodi ih u školu".


Par priznaje da im smeta interesovanje javnosti za njihov brak, za koji ističu da je "mirna luka i bezbedno mesto".

 

Aron Tejlor-Džonson, Sem Tejlor Džonson
foto: Malizoo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko dana, par je uslikan u Malibuu dok su uživali u jutarnjoj kafi, a sudeći po svakoj njihovoj fotografiji ― bajka se nastavlja...

 

 

makonda-tracker