zverka na stubu srama

I one su prekinule ĆUTANJE: Zvezde serije "Seks i grad" progovorile o teškim optužbama protiv Krisa Nota

2

Dvostruka optužba za silovanje uzdrmala je ugled glumca Krisa Nota, koji poriče da je imao išta sa takvim gnusnim činom, ali posledice su — tu!

foto:  Dave Allocca/Starpix, Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Dave Allocca/Starpix, Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedavno je svetsku javnost uzdrmala vest da je Kris Not, najpoznatiji po ulozi Zverke u seriji "Seks i grad", silovao dve žene, koje su sada odlučile da progovore o tome. U pitanju su žene koje koriste pseudonime Zoi i Lili, a naglasile su da ih je nastavak serije "I tek tako...", čija premijera je održana pre svega nekoliko dana, vratio u traumatičan period. Prva je izjavila da se napad odigrao 2004. godine, a druga tvrdi da se sve odigralo 2015. godine.

 

 

Zverkina supruga Tara Vilson jutros je po prvi put uslikana, i to bez burme, a izgledala je pomalo rastrojeno i nije nosila šminku. Ona se za sada nije oglašavala povodom navodnog strašnog čina svog supruga, koga je ovog decembra javno i uz poljupce podržala na premijeri serije "I tek tako...".

 

1 / 5 Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia

 

Sada su se oglasile i glumice Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, Notove koleginice iz serije, koje glume Keri, Mirandu i Šarlot.

 

— Duboko nas žaloste optužbe protiv Krisa Not. Podržavamo žene koje su progovorile o tome i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to bilo vrlo teško uraditi i odajemo im priznanje — izjavile su čuvene glumice.

 

1 / 5 Foto: Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ni ove optužbe nisu sve. Naime, ponovo se na društvenim  mrežama piše i priča o tome kako je, navodno, zlostavljao i bivšu devojku Beverli Džonson. To se desilo devedesetih godina, kada je njegova bivša, ujedno supermodel, izjavila za časopis National Enquirer da ju je Not tukao i pretio joj smrću. Bili su zajedno od 1990. do 1995. godine. 

 

Not je odbacio optužbe i nazvao ih "loše napisanom pričom". Ipak, posledice su već tu. 

 

Proizvođač opreme za vežbanje Peloton povukao je reklamu u kojoj glumi Not. Proizvođač tekile Ambhar, s kojim je Not potpisao višemilionski ugovor, prekinuo je saradnju. Kasting agencija A3 Artist Agency takođe je prekinula saradnju s njim.

 

 

makonda-tracker