skandal se nastavlja

Elizabeta nikako da odmori od BRIGA i SRAMOTE: Sin britanske kraljice optužen za seksualno zlostavljanje maloletnice

1

Taman kad je britanska javnost pomislila da je skandal u vezi s upletenošću princa Endrua od Jorka s pokojnim Džefrijem Epstajnom prošlost, Amerikanka koja tvrdi da je njegova žrtva izašla je pred sud!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Amerikanka Virdžinija Roberts (38) tužila je juče u Njujorku princa Endrua, sina kraljice Elizabete II i pokojnog princa Filipa, a u svojoj tužbi tvrdi da je bila primorana na seksualni odnos s princem kada je imala 17 godina.

 

Ona navodi da ju je osuđeni pedofil Džefri Epstajn naterao da triput stupi u odnose s Endruom od Jorka, što se vodi kao zlostavljanje deteta zbog činjenice da je Robertsova u to vreme bila maloletna po zakonima američke savezne države Njujork.

 


U više navrata, princ Endru je namerno dodirivao Robertsovu na grub i seksualan način bez njenog pristanka ― istaknuto je u tužbi. ― Seksualno zlostavljanje deteta za koje je znao da je žrtva seks-trafikinga, kada je imao 40 godina, nadilazi sve moguće granice pristojnosti i ne sme se tolerisati u civilizovanoj zajednici.

 

Princ Endru ranije je negirao navode Virdžinije Roberts i tvrdio da je nikad nije upoznao.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ona danas živi u Australiji, udata je i ima troje dece.


Nisam lako donela ovu odluku. Kao majci i supruzi, porodica mi je na prvom mestu. Znam da će me ova odluka staviti u poziciju da doživim još napada od princa Endrua i njegovih predstavnika. Ali znama sam da ću, ako ne preduzmem nešto, izneveriti sve žrtve ― istakla je Virdžinija, koja danas nosi i prezime Džufri, koje je uzela po udaji.

 

 

makonda-tracker