optužbe

Tvrdi da ju je napastvovao u svom domu! Slavna teniserka optužila političara za seksualno ZLOSTAVLJANJE

2

Teniserka koja je svojevremeno bila i najbolja na svetu optužila je istaknutog političara svoje zemlje za seksualno zlostavljanje.

foto: Profimedia,  Fred DUFOUR, AFP
foto: Profimedia, Fred DUFOUR, AFP

Kineska teniserka Peng Šuaj šokirala je svetsku javnost tvrdnjom da je svojevremeno bila silovana od strane anga Gaolija!

 

 

Bivša najbolja teniserka sveta 2014. godine, Šuaj Peng (35), iznela je svoje optužbe na sajtu društvenih mreža "Veibo", ali u međuvremenu je njena objava uklonjena.

 

Da sve bude čudnije, na Guglu postoje ograničenja prilikom pretraživanja imena ove devojke.

 

Ovo je prva optužba na račun visokopozicioniranog političara iz Kine, a Gaoli (75) bio je zamenik predsednika tamošnje vlade od 2018. do 2018. godine.

 

Džang Gaoli
foto: Profimedia, Alexei Druzhinin, Sputnik

 

U objavi je opisala šta se sve dešavalo i kako ju je Zang navodno seksualno napastvovao prvi put kada je ona došla u njegov dom. I to da igra tenis!

 

Tog popodneva nisam dala saglasnost i nisam mogla da prestanem da plačem. Doveo me je u svoju kuću i naterao da imamo odnose. Nemam dokaze i bilo je nemoguće napraviti ih. Uvek ste se plašili da sa sobom ne ponesem nešto poput kasetofona ili da ne snimim. Nema audio-zapisa, nema video-zapisa, samo moje iskrivljeno ali vrlo stvarno iskustvo — napisala je teniserka na objavi koja je uklonjena.

 

I dalje aktivno igra tenis, a sada je 189. teniserka sveta.

.

 

makonda-tracker