(foto)

Pre samo 14 dana ljubili su se kao tinejdžeri: Zverkina supruga nakon optužbi za silovanje — rastrojena, sama, BEZ BURME

2

Tara Vilson, supruga glumca Krisa Nota, viđena je u Los Anđelesu prvi put nakon što su dve žene optužile zvezdu serije "Seks i grad" za silovanje.

foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia
foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia

Kako javljaju američki mediji, Tara Vilson (42), koja je već devet godina u braku s glumcem Krisom Notom (67), uhvaćena je u Šerman ouksu u Los Anđelesu u ponedeljak prvi put otkad su dve žene za The Hollywood Reporter podelile emotivne ispovesti u kojima su optužile njenog supruga za silovanje.


Vilsonova je bila nenašminkana i ležerno odevena, a mediji pišu da je izgledala rastrojeno i napominju da nije nosila burmu.

Ona se nije oglašavala nakon šokantnih optužbi, a samo dve nedelje ranije, na premijeri serije "I tek tako...", koja je nastavak kultnog "Seksa i grada", sve je bilo idilčno — Tara je tada podržala supruga na crvenom tepihu i više puta su se poljubili pred foto-reporterima. Nosila je tom prilikom i burmu i svoj verenički prsten, dodaju mediji.

 

1 / 4 Foto: Robin Platzer/Avalon/Profimedia


Izvori bliski paru tvrde da je Vilsonova "vrlo potresena" i "nije dobro", kao i da je Kris i ona trebalo porodično da proslave Božić, ali sada nije poznato hoće li se to dogoditi.


Nakon što su dve žene, koje koriste pseudonime Zoi i Lili, ispričale da ih je glumac silovao — jednu u Los Anđelesu 2004. godine, a drugu 2015. u Njujorku, on se oglasio saopštenjem.


Optužbe koje su protiv mene iznele osobe koje sam upoznao pre mnogo godina, čak decenija, kategorički su neistinite. Ove priče mogle su navodno da se dese pre 30 godina ili pre 30 dana, ali ne uvek znači ne — to je linija koju nikad nisam prešao. Ne znam zašto se sad pojavljuju ove priče, ali znam ovo: ja nisam napao ove žene — kaže Kris Not.

 

 

makonda-tracker